• DOLAR 33,99 %0.31
  • EURO 37,64 %0.26
  • STERLIN 44,69 %0.26
  • ALTIN 2.723,91 %0.05
  • BİST100 10.055 %-0.55
  • BITCOIN 58.500 %-0.06
  • ETHERIUM 2.475 %-1
36°
1 ay önce GÜNCEL

Ardanuç Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi, lavanta hasadına başlayarak doğal ürünlerin üretimine hız verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birçok plaj ve koy yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında kurtarıcı rol oynuyor. Bu plajlardan biri de İzmirlilerin henüz keşfetmemiş olduğu bir cennet olan Girlen Plajı. Peki Girlen Plajı nerededir? Girlen Plajı'na nasıl gidilir?

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'de Instagram'a getirilen erişim sınırlaması, e-ticarette günlük 1,9 milyar liralık bir hacmin etkilenmesine yol açabilir.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 3 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce GÜNCEL

Samsun'da hediyelik eşya üreten 61 yaşındaki Temel Samangül, 5 TL’ye aldığı atık şişeleri sanat eserine dönüştürerek, Avrupa’ya 50 euroya satıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT tarafından yapılan açıklamaya göre, hafta sonu yapılacak olan KPSS ve Açıköğretim Sınavları'nın yanı sıra Fuar İzmir'de düzenlenecek League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi Finali sebebiyle bazı otobüs hatlarında düzenlemelere gidilecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karavanlarıyla Türkiye'yi dolaşan fenomen Örümcek Adamlar; Çeşme'ye gelerek, dünyaca ünlü Ilıca Plajı'nda denize girdiler. Tatilcilerin ve çocukların ilgisini çeken Örümcek Adamlar, sporu ve yüzmeyi teşvik etmek amacında olduklarını belirttiler.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Selçuk Efes Kent Belleği'nde açılan "İklimler Değişirken Türkiye" kitabında yer alan çalışmaların sergilendiği fotoğraf sergisi, geniş bir katılımcı kitlesi ile buluştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Karabağlar Vali Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi'nin yeni binasının Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne devredilmesi kararına tepki gösteren öğrenci ve veliler, okul önünde basın açıklaması yaparak tepkilerini dile getirdi.

1 ay önce GÜNCEL

Basın Konseyi, Anayasa Mahkemesi'nin internet sitesine ve İnstagram'a uygulanan erişim engeli kararlarına tepki gösterdi ve "Sosyal medya platformu Instagram’a ve Anayasa Mahkemesi’nin internet sitesine, hukuksuz ve keyfi alınan kararlarla erişim engeli getirilmesi, ifade özgürlüğü ihlali ve sansürdür." ifadelerini kullandı.