• DOLAR 34,00 %0.36
  • EURO 37,58 %0.10
  • STERLIN 44,55 %0.10
  • ALTIN 2.715,17 %-0.27
  • BİST100 10.022 %-0.87
  • BITCOIN 57.938 %-1.63
  • ETHERIUM 2.440 %-3.06
32°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı Kent A.Ş işçileri, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) İzmir 8 Nolu Şube ile Karşıyaka Belediyesi arasında imzalanan ve 900’ün üzerinde Kent A.Ş çalışanını ilgilendiren TİS sebebiyle, DİSK 8 Nolu Şube’yi protesto etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Hukuk Komisyonu Başkanı Murat Aydın, İnstagram için uygulanan erişim engeli kararını eleştirdi ve "Faşizm ne söylememeniz gerektiğini söylemekle yetinmez. Ne söylemeniz gerektiğini de söyler. Instagramın idari kararla kapatılması faşizm uygulamasıdır ve açıkça hukuka aykırıdır." ifadelerini kullandı.

1 ay önce SPOR

Önümüzdeki sezon Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek Göztepe, son hazırlık maçını kendi evi Gürsel Aksel Stadyumu’nda Kayserispor’la oynayacak. Maç cumartesi günü saat 20.00’da başlayacak. Seyirciye açık olarak oynanacak maç ile, sarı kırmızılı taraftarlar takımlarını aylar sonra yeniden görme şansı yakalayacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Menemen Belediyesi’nin satışa çıkardığı taşınmazlar kapsamındaki 86 parsel için yürütmeyi durdurma ve iptal talebiyle dava açtı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP'li Aslanoğlu, AKP'li Saygılı'nın, "CHP belediyeciliği yağmur suyunu barajlara aktararak orada toplayıp koruyacak bir altyapı inşa edemedi" ifadelerine tepki gösterdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Geçtiğimiz yılın kasım ayından beri İzmir İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Doç. Dr. Emre Erkuş istifa etti.

1 ay önce DÜNYA

Türkiye, Instagram'a erişim engeli getirdi. Bu erişim engelinin nedeni hakkında yetkililerden resmî bir açıklama gelmedi. Uluslararası basın, bu sansür kararını geniş bir şekilde ele aldı.

1 ay önce GÜNCEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 130 TL olarak açıklanan fındık alım fiyatına tepki göstererek, "Bu, tamamen bir ihanettir. Bu, fındık üreticisine, fındıkla yaşayan bu kentlere ihanettir" dedi.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AYM'nin resmi internet sitesine erişim sağlanamamasına tepki gösterdi.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğinin açıkladı.