• DOLAR 33,99 %-0.01
  • EURO 37,60 %-0.01
  • STERLIN 44,69 %-0.01
  • ALTIN 2.724,30 %0.00
  • BİST100 10.022 %-0.87
  • BITCOIN 58.299 %-1.52
  • ETHERIUM 2.460 %-3.38
28°
1 ay önce GÜNCEL

Market zinciri BİM, yeni kataloğunu duyurdu. BİM'e 9 Ağustos Cuma'da itibaren çantalı vakumlu hurç çeşitleri geliyor. BİM 9 Ağustos Cuma kataloğu...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Anaokulları yeni eğitim öğretim dönemine güçlü bir şekilde hazırlandı. Tecrübeli eğitmen kadrosu da düzenlenen eğitim seminerleri ile yeni eğitim teknikleri, çocuk gelişimi ve psikolojisi üzerine sunum ve atölye çalışmalarına katıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yeniden yapılandırılan İzmir Planlama Ajansı Bilim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediyesi unsurları ve birçok akademisyen katıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sokak hayvanlarının uyutulmasına yönelik yasa tasarısına tepki gösteren Urlalı hayvanseverler ellerinde pankartlarla CHP Urla İlçe Başkanlığı önünden, AKP Urla İlçe Başkanlığı’na yürüyüş gerçekleştirdi.

1 ay önce MAGAZİN

Dünyaca ünlü Amerikalı sinema yıldızı Sharon Stone, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen gecede Uluslararası İkon Ödülü'nü aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in başta domates olmak üzere, tarım anlamında en önemli ilçelerinden birisi olan Kınık’ta geçtiğimiz gün çiftçiler bir eylem yaparak seslerini duyurdu. Eyleme destek veren Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur’a bu konu başta olmak üzere tüm gündemi sorduk. Başkan, Kınık’ta yaptıklarını ve yapmak istediklerini samimiyetle anlattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in talimatı ile denetimlerini sıklaştıran Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, tarım alanlarını yok eden hobi bahçelerini tespit ederek bir bir mühürlüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Urla Belediyesi ağustos ayı meclisi ilk oturumunda orman yangınları ile sarsılan Urla’da “Urla’nın Yeniden Ormanlaştırılması Projesi” kapsamında mecliste oy birliği ile alınan kararla Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan’a tam yetki verildi

1 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Instagram'a BTK tarafından katalog suçlar sebebiyle erişim engeli getirilmesinin ardından kararı mahkemeye taşıdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan duyuruya göre İzmir’in Seferihisar ilçesinde 2 gün 3 saat su kesintisi yaşanacak. Peki Seferihisar'da sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...