• DOLAR 34,06 %0.22
  • EURO 37,72 %0.35
  • STERLIN 44,70 %0.35
  • ALTIN 2.729,33 %0.18
  • BİST100 10.022 %0.00
  • BITCOIN 56.449 %-4.89
  • ETHERIUM 2.378 %-5.71
21°
1 ay önce DENİZLİ

Denizli’de bir kişi yalnız yaşadığı evde polis tarafından ölü olarak bulundu.

1 ay önce EKONOMİ

6 Ağustos gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 73 kuruş indirim bekleniyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 2. Dünya Savaşı'nda Nazi kamplarında soykırıma uğrayan Romanları anma gününde ‘Adil Kent, Eşit Yurttaşlık’ dedi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Sevgi Yolu'nda hayata geçirilmesi planlanan projeler için bölge esnafıyla bir araya geldi. Toplantıda, esnafın istekleri göz önünde bulundurularak planlamalar yapıldı.

1 ay önce EKONOMİ

Altın fiyatları, Fed faiz kararı, ABD’den gelen veriler ve Orta Doğu’daki jeopolitik risklerin etkisiyle bu hafta yüzde 3’e yakın artış gösterdi. Ons altındaki yükseliş, gram altın fiyatını da yeni zirvelere taşıdı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, Ağustos'ta gram altın fiyatının 2.730 liraya ulaşabileceğini belirtti ve yıl sonu beklentisini paylaştı.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Nazilli ilçesinde evlerine gelen televizyon tamircisi tarafından çekiçli saldırıya uğrayan Nakşiye Duran, tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 3 Ağustos Cumartesi günü İzmir'in 7 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Döneminin en büyük liman kenti olma özelliğini taşıyan Teos Antik Kenti, Seferihisar'da en çok ziyaret edilen yerlerinden biridir. Tarih ve doğa'nın eşsiz uyumuyla ziyaretçilerini büyülemeye devam eden ve 12 İyon Kenti arasında yer alan Teos Antik Kenti nerede? Teos Antik Kenti'ne nasıl gidilir?

1 ay önce SPOR

Süper Kupa finallinde Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda?

1 ay önce YAŞAM

Melike Şahin, yeni eseri olan Ortak adlı parçayı yayınladı. Parça kısa sürede dijital müzik platformlarında dolaşıma girdi. Melike Şahin – Ortak şarkı sözleri…