• DOLAR 34,02 %0.16
  • EURO 37,79 %-0.16
  • STERLIN 44,86 %-0.16
  • ALTIN 2.751,97 %0.20
  • BİST100 9.937 %-0.48
  • BITCOIN 56.012 %-3.74
  • ETHERIUM 2.375 %-3.42
30°
1 ay önce SPOR

Efeler Ligi’ne geri dönen Altekma, 4 sezondur takımın formasını giyen smaçör Dünya Kandemir ile yeni bir anlaşmaya vardı.

1 ay önce GÜNCEL

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) hıkkındaki gerekçeli kararını değerlendiren Can Atalay, "AYM Kararı’nın derhal uygulanarak hukuka dönülmesini, Anayasa açık hükümlerinin uygulanmasını, zaten kaybettiğimi hiçbir zaman düşünmediğim vekilliğimin yeniden tanınmasını ve tahliye edilmemi bekliyorum" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT tarafından yapılan açıklamada altyapı çalışmaları nedeniyle bir otobüs hattında güzergah değişikliğine gidileceği belirtildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Konak ilçesinde önemli noktalardan biri olan Pakistan Bulvarı’ndaki aydınlatma direklerinde, elektrik aksamın açıkta durması riskli bir görüntü çiziyor.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Partizan - Lugano eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

1 ay önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 466 numaralı otobüsü Şirinyer Aktarma Merkezi-Konak arasında sefer yapıyor. Peki 465 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın Buharkent ilçesinde bir otomobilde çıkan yangın ormana sıçradı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

1 ay önce SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, play-off turunda Young Boys ile eşleşti. Fenerbahçe ise 3. eleme turunda Lille'i elemesi halinde play-off turunda Slavia Prag-Union SG eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

1 ay önce SPOR

Geçtiğimiz günlerde Altay ile prensipte anlaşan kaleci Ozan Evrim Özenç, kulüpten ödeme alamaması durumunda takıma veda edecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi’nin fiziksel şartlarını, kapasitesini ve eğitim sistemini güçlendirdiği Çınar Anaokulları yeni döneme “merhaba” dedi. Anaokullarında bu yıl toplam 250 öğrencinin eğitim alacağını belirten Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Uzman eğitmen kadromuz ile çocuklarımız anaokullarımızda hem öğrenecek hem eğlenecek” dedi.