• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.694 %-1.93
  • ETHERIUM 2.283 %-4.16
36°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk günümüzde savaşların cephelerde değil ekonomi ve ticaret üzerinden yürütüldüğünü vurguladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP Çeşme İlçe Örgütü, sokak hayvanlarının yaşam hakkını savunmak için bir yürüyüş düzenledi, ardından da Cumhuriyet Meydanı'nda bir basın açıklaması yaptı. Yürüyüş ve basın açıklamasına Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli de katılarak destek verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) Başkanı Mehmet Kuzu, “Mali müşavirler biyonik insan değil. Hokus pokusla da bu işi yapamazlar. Yetkililerin, mali müşavirlerin sesini duyması lazım” dedi.

1 ay önce EĞİTİM

MEB, yaz tatili süresini 20 gün kadar kısaltılacağına ilişkin haberlerle ilgili açıklama yaptı. MEB kaynakları haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

1 ay önce YAŞAM

Bugün KANAL D'de ne var? 7 Ağustos 2024 Çarşamba günü KANAL D yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. KANAL D güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu, enflasyon hesaplamasına dair açıklamalarda bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Bugün SHOW TV'de ne var? 7 Ağustos 2024 Çarşamba günü SHOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. SHOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından emekli maaş farkları ödeme tarihleri açıklandı. Emekli maaş farkları bugün hesaba yatacak. Peki kim ne kadar fark alacak? detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Bugün Türk müziğinin en önemli isimlerinden Erkin Koray'ın ölüm yıl dönümü. Peki Erkin Koray kimdir? Erkin Koray kaç yılında ölmüştür?

1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre, beş ilde öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bugün için ayrıca yeni bir uyarı geldi.