• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.250 %0.83
  • ETHERIUM 2.290 %0.75
30°
1 ay önce SPOR

Süper Lig'in çiçeği burnunda takımı Sipay Bodrum FK'de yeni transferler Yusuf Sertkaya ve Christophe Herelle, sezona hazır olduklarını söyledi.

1 ay önce SPOR

İzmir’in ve Torbalı’nın saygın markası İZTON ile Torbalıspor, güçlerini birleştiriyor. İzmir ve ilçelerinde, Ege Bölgesinin çeşitli merkezlerinde kurduğu şantiyeler, meydanlar ve bina yapımları ile adından söz ettiren İZTON, bu kez spora büyük destek veriyor.

1 ay önce MANİSA

Turgutlu Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgallerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Komünist Partisi (TKP), holdinglerin karlarını açıkladı. Verilere göre İzmir’de iki yurttaşımızın ölümünde sorumluluğu araştırılan Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin net kârı, 2023 yılında %40 artışla 6,5 milyar TL’ye yükseldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Okul Yemeği Koalisyonu, okula giden çocuklara günde 1 öğün yemek verilmesi talebiyle basın açıklaması düzenledi. Açıklamayı İzmir Okul Yemeği Koalisyonu adına okuyan Bircan Yalçın, “Her çocuğun temel hakkı olan sağlıklı beslenme başta siyasi iktidar olmak üzere ilgili kamu kurumlarının sorumluluğundadır” diye konuştu.

1 ay önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar, spor tutkunları için heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

1 ay önce SPOR

Yeni sezonda Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek Göztepe’de sponsorluk anlaşmaları aralıksız devam ediyor. Bu defa da sarı kırmızılılar turizm ve eğlence sektörünün önde gelen isimlerinden Pasha Grup ile iş birliği anlaşması imzaladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Karşıyaka’daki balıkçı barınağında bağlı halde bulunan bir teknenin derin dondurucusunun içindede kadın cesedi bulundu.

1 ay önce GÜNCEL

Kullandığı otomobille bir sokaktan ana caddeye çıkarken bir motosiklete çarparak 17 yaşında Batın Barlasçeki'nin ölümüne neden olan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatıma Zehra Kınık Demir hakkında tutuksuz yargılama kararı verilmişti. Kınık'ın kızı bilirkişi tarafından yüzde 100 kusurlu bulundu.

1 ay önce GÜNCEL

Naci Görür, Adana'da 1'er dakika arayla yaşanan 3 depremi değerlendirdi ve "6 Şubat 2023 hareketlerinin etkisi olduğu söylenebilir" dedi.