• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.270 %1.79
25°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Arkas Holding Kristal Yağları işyerinde 11 Haziran 2024 tarihinde başlayan grevin 58. gününde fabrikada gerçekleştirilen toplantı sonucunda uzlaşma sağlandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Özgür Tiyatro'nun Genel Sanat Yönetmeni Özgür Başkaya, İzmir Şehir Tiyatrolarındaki sanat yönetmenliği seçim sürecini eleştirdi. Sanat Yönetmenini seçecek danışma kurulu için kentteki STK'lara bir talep gitmediğini ifade eden Başkaya, bu haliyle Büyükşehir'in anti-demokratik ve kültürden uzak bir yönetim sergilediğini söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Konya’nın Karapınar ilçesindeki kentsel dönüşüm projesinde iş makinesi operatörü, kolonu kırıp, iş makinesiyle sarsıntı oluşturarak binayı yıktığı anlar cep telefonu kameraları ile görüntülendi. İşte o anlar...

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde iki güvenlik görevlisinin terör gazisine yönelik uyguladığı şiddetle ilgili olarak sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki topladı.

1 ay önce MUĞLA

LÖSEV'in Bodrum'daki tatil köyünde ücretsiz tatil yapma imkanı bulan çocuklar, Sihir Müzesi ve Küçük Prens Sergisi’ni ziyaret ettiler.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Aliağa ilçesinde yol kenarına atılan sigara izmariti kuru otların tutuşmasıyla yangına sebep oldu. Yangında bir kamyonet ve zeytin toplama makinesi zarar gördü.

1 ay önce GÜNCEL

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince 8’i çocuk 26 düzensiz göçmeni kurtardı

1 ay önce GÜNCEL

Kontrolden çıkan otobüs kuaför dükkanın olduğu binaya çarparak durdu. Bina boşaltıldı

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'de Roblox'a girilemiyor. Kullanıcılar Roblox çöktü mü? diye araştırıyorken Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla platforma erişim sağlanamadığını öğrendi.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde alıcı bulamadıkları için hasat ettikleri ürünleri çöpe döken biber üreticilerini ziyaret etti. Sarıbal, "Burada 3- 5 liraya alıcı bulamadığımız biber markette 45 lira ise sistemde bir sıkıntı var" diye tepki gösterdi.