• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.013 %0.02
  • ETHERIUM 2.313 %3.7
25°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Aliağa yolcu iskelesi için çalışmalara başlandı. Birçok Ege adasına vapur seferlerinin düzenleneceği iskele projesi ilçeyi cazibe merkezi haline getirecek. Seferler ne zaman başlayacak?

1 ay önce EKONOMİ

Seferihisarlı mandalina üreticileri bu seneye umutla bakıyor. Seferihisar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (SEFEKO) Başkanı Ahmet Sayayer, İz Gazete’ye konuştu. Sayayer, bu sezon mandalinanın üreticiyi üzmemesini umduklarını, şu an için ise genel durumun olumlu yönde seyrettiğini ifade etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Komünist Partisi (TKP), İzmir'de iki kişinin ölümüne neden olan Gediz A.Ş.'nin Akdeniz Caddesi'ndeki binası önünde protesto gerçekleştirdi. TKP, özelleştirmelerin insan hayatını tehlikeye attığını vurgularken, elektrik dağıtım şirketlerinin kamulaştırılmasını talep etti.

1 ay önce MANİSA

Manisa’nın Salihli ilçesinde, tarla kenarında uyuyan küçük çocuğun ölümüne sebep olan olayda yeni gelişmeler meydana geldi. Şoförü katleden şahıs tutuklandı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Ulusal Medikal Kurtarma Ekibince (UMKE) yapılan tatbikatta, kayalıklara düşen yamaç paraşütü pilotu kurtarıldı.

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın Germencik ilçesi ile Söke Argavlı Mahallesi sınırları arasında zirai alanda çıkan ve ormana sıçrayan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan yapılan müdahale ile devam ederken, alevler bazı yerleşim yerlerine ve otobana ulaştı. İşte o anlar...

1 ay önce EKONOMİ

TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu, toplantısında yüzde 24,73'lük enflasyon farkı zammının, sözleşme tarihi fark etmeksizin, tüm toplu iş sözleşmelerine uygulanması istendi.

1 ay önce SPOR

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, ABD'li forvet Jordan Wright ile anlaştı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Milas ilçesinde başlayan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. İşte yangının acı yüzü ve alevlerin korkunç şekilde geceyi aydınlattığı görüntüler...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Kent Konseyi, Vali Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin yeni yapılan binasının Yunus Emre İmam Hatip Lisesi’ne verilmesi girişimine karşı açıklama yaptı.