• DOLAR 34,06 %0.03
  • EURO 37,61 %-0.04
  • STERLIN 44,64 %-0.04
  • ALTIN 2.742,27 %-0.05
  • BİST100 9.664 %-0.37
  • BITCOIN 57.060 %3.56
  • ETHERIUM 2.359 %2.14
32°
4 hafta önce GÜNCEL

İstanbul Arnavutköy'de bir kadın tartıştığı eşi tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü. Şahıs, olay yerinde polis tarafından olayda kullandığı silahıyla birlikte gözaltına alındı.

4 hafta önce YEMEK TARİFLERİ

Evde yapması en kolay kurabiye çeşitlerinden biri de "ıslak kurabiye" olarak görülebilir. Peki ıslak kurabiye nasıl yapılır? Islak kurabiye tarifi...

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 11 Ağustos Pazar günü İzmir'in 12 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 hafta önce MUĞLA

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz yıl Ekim ayında Marmaris Ticaret Odası (MTO) koordinesinde yapılan Boat Show'da yapımına başlanan ve bölgeye özgü dört buçuk metrelik ahşap paraçele teknenin yapımının tamamlanmasına çok az kaldı.

1 ay önce GÜNCEL

Üreticilerin Bursa-İzmir Karayolu'nda dört saat süren ve "hükümet istifa" sloganının yankılandığı çiftçi eylemin ardından Bursa Karacabey Ziraat Odası 2. Başkanı Ramazan Düzen artan maliyetler ve çiftçinin yaşadığı sıkıntıyı anlattı. Düzen, beş kilo domates satarak ancak bir bardak çay içebildiklerini söyledi.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye'nin, geçen ay (temmuz) değer bazında ihracatını en fazla artırdığı ülke Birleşik Krallık oldu. En çok ihracat katkısında bulunan iller arasında İzmir, 4. sırada yer aldı.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin soğan deposu olarak gösterilen Ankara'nın Polatlı ilçesinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeniyle soğanlar tarlada yanarken rekolte de geçtiğimiz yıla göre yüzde 70'lik düşüş bekleniyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in tarihi ve önemli bölgelerinden Eşrefpaşa Caddesi, kendisi gibi tarihi bir esere ev sahipliği yapıyor. Konak’ta bulunan İkiçeşme Duvarı, bulunduğu semte ismini veriyor. Peki, İkiçeşme Duvarı nerede, nasıl gidilir?

1 ay önce GÜNCEL

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, eşinin akrabalarıyla görüşmeyi istemeyen ve onlara kötü davranan kişinin boşanma davasında kusurlu sayılmasına ilişkin mahkeme kararını onadı.

1 ay önce YAŞAM

Burdur’da Ayfer Aktürk ile dünya evine giren Sefer Türkoğlu, ekmek teknesi halk otobüsünü gelin arabası yaptı. Nikaha otobüsle gelen çift evlilik cüzdanlarını aldıktan sonra otobüsle kornalar eşliğinde şehir turu yaptı.