• DOLAR 34,05 %0.01
  • EURO 37,60 %-0.09
  • STERLIN 44,52 %-0.09
  • ALTIN 2.753,10 %0.35
  • BİST100 9.656 %-0.45
  • BITCOIN 56.543 %1.96
  • ETHERIUM 2.337 %0.94
32°
1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin 7 ilçesinde 11 Ağustos Pazar günü elektrik kesintisi yapılacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıklandı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin kesileceği o saatler…

1 ay önce GÜNCEL

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, üniversiteler arası tayinlerin koordineli bir şekilde yapılacağı ve üniversite hastanelerinde yaşanan sorunların çözülmesi için Üniversite Hastaneler Birliği’nin kurulması gerektiğini söyledi.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic’in Çaykur Rizespor’a kiralandığını duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda milli tekvandocu Nafia Kuş Aydın, yarı finale yükseldi.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 11 Ağustos Pazar günü Muğla'nın iki ilçesinde elektrikler kesilecek. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce MANİSA

Manisa'da Kent Buluşmaları, Gençlik Buluşması ile devam ediyor. Gençler, Manisa’ya dair görüş, öneri ve beklentilerini paylaşarak artık Manisa’nın kent yönetiminde yer alıyor.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını söndürmek için çalışmalara başlandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Alp Günay Bayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Bayrak, beyaz listeden seçime girecek.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, bu sezonun ilk Süper Lig maçında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, lige hızlı bir başlangıç yapabilmek için düzenlediği kampları sürdürüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Ege Çevre Ve Kültür Platformu, insanlığın en korkunç yıkımı olarak kabul edilen Hiroşima ve Nagazaki'ye atom bombası atılmasının 79. yıldönümünde basın açıklamasında bulundu.