• DOLAR 33,91 %-0.23
  • EURO 37,63 %0.43
  • STERLIN 44,55 %0.43
  • ALTIN 2.785,09 %1.47
  • BİST100 9.521 %1.08
  • BITCOIN 58.205 %1.23
  • ETHERIUM 2.342 %0.52
25°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İnciraltı’nın birinci derece doğal SİT alanı statüsünü düşürerek kısmi yapılaşmanın önünü açtı. Karar, bölgenin ekolojik dengesi üzerinde endişelere yol açarken, İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, "Bu sit kararı kazanımıyla ve planlamayla beraber Kent ormanı büyüklüğünde bir yeşil alan kazanılacak ve İzmirli kazanmış olacak” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediyesi’nin düzenlediği Zafer Turnuvası ile Efes Selçuklu sporsever gençler bir araya geliyor. 27 Ağustos Salı günü düzenlenecek olan Zafer Turnuvası kapsamında Pamucak Sosyal Tesislerinde plaj voleybolu turnuvası, Eftal Doğru Spor Tesislerinde ise 3x3 basketbol turnuvası Efes Selçuklu sporseverleri bekliyor.

4 hafta önce GÜNCEL

Meteoroloji tarafından yapılan hava durumu tahminlerine göre, Türkiye genelinde sıcaklıklar artış gösterirken sağanak yağış uyarısı da yapıldı.

4 hafta önce YAŞAM

Bugün SHOW TV'de ne var? 13 Ağustos 2024 Salı günü SHOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. SHOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in 2023 nüfus verileri açıklandı. Verilere göre İzmir'in genel olarak nüfusu artsa da bazı ilçelerde nüfus azalmaya başladı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de toplu ulaşım araçlarından biri olan Tramvay'da sorun yaşanıyor. Teknik bir arıza nedeniyle ulaşım tek hat üstünde sağlanıyor.

4 hafta önce GÜNCEL

Eskişehir'de oynadığı bir oyunun etkisinde kalan 18 yaşındaki A.K. yüzünü maske ile gizleyerek çay ocağında oturanlara saldırdı. 5 kişiyi bıçaklayan A.K. polis kovalamacası sonrası yakalandı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de bir sokak röportajında Instgram'a erişim engeli getirilmesine ilişkin ifadeleri nedeniyle gözaltına alınan Dilbura Y. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

4 hafta önce GÜNCEL

Suriye'de yaşanan ve Hatay'da hissedilen 5,2'lik depremle ilgili Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi. Deprem Uzmanı Görür, “Ölü Deniz Fayı üzerinde Hatay civarında afete varabilecek bir hareket beklemiyoruz, endişe etmeyin, sevgiyle” ifadelerini kullandı.

4 hafta önce GÜNCEL

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan A101 bu kez jet ski satışı yapacak. Aynı zamanda A101'e kışlık hazırlığını yapanlar için kavanoz kapağı da geliyor. A101 15 Ağustos Perşembe kataloğunu