• DOLAR 33,92 %-0.23
  • EURO 37,59 %0.28
  • STERLIN 44,55 %0.28
  • ALTIN 2.783,90 %1.43
  • BİST100 9.521 %1.08
  • BITCOIN 58.347 %2.36
  • ETHERIUM 2.335 %-0.26
29°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı'da ilçe genelindeki yol yenileme, düzenleme, bakım, onarım çalışmaları kapsamında başlatılan kilit parke ve asfaltlama seferberliği devam ediyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bir süredir etkili olan rüzgar yerini kavurucu sıcaklara bırakıyor. Özellikle perşembe günü sıcaklık 41 dereceyi geçecek

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 13 Ağustos Salı günü için Bornova'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Bornova'da elektrikler ne zaman gelecek?

4 hafta önce GÜNCEL

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

4 hafta önce SPOR

İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu, kulüp resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hiçbir teknik adam İzmirspor kulübünden büyük değildir! İzmirspor kulübü başkanı ve yönetimine yönelik yaptığı çirkin açıklamalar da hiçbir teknik adama başarı kazandırmaz" ifadelerini kullandı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, narenciyesiyle ünlü Yarımada’da verimliliği artırmak için mücadelesini sürdürüyor. Karaburun’da üreticilere ilaç ve tuzak desteği sağlanarak Akdeniz Meyve Sineği ile mücadele edilecek.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentteki en büyük sokak basketbolu organizasyonu 3x3 Streetball İzmir Cup 2024’ün üçüncü etabı Göztepe sahilinde yapıldı. 17-18 Ağustos tarihlerinde ise Karşıyaka etabı var.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Foça Belediyesi'nin Oruç Reis Caddesi üzerindeki araziye çöp biriktirmesi, ilçede dikkat çekti. Belediyenin atık yönetimi sürecinin değerlendirilmesi amacıyla Foça İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından bir inceleme başlatıldı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı olağan meclisinin ilk oturumunda, İzmir'in İsrail'den Tel-Aviv ile olan kardeş şehir protokolünün oy birliğiyle iptal edilmesi kararı çıktı. Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Haziran ayında yapılan toplantıda Filistin'in Gazze kenti ile kardeş kent olmak için karar almıştı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bergama ilçesinde UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Bergama Akropolü'nde "Perseid meteor yağmuru" gözlemlendi.