• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.127 %2.97
  • ETHERIUM 2.445 %3.96
23°
4 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde jandarma komutanlığı ekiplerinin aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde dolandırıcılıktan 50 dosyası bulunan kadın, erkek kılığında yakalandı. Arandığı için erkek kılığına giren kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi’nin ilçede sürdürdüğü Neşeli Sokaklar Mutlu Çocuklar projesi, çocukları eğlendirmeye devam ediyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Geçtiğimiz aylarda işten atılmaları üzerine eylem başlatan Çiğli Belediyesi işçileri, Çiğli Belediyesi ve CHP Genel Merkezi önündeki direnişlerinden zaferle ayrıldı. İşçiler ocak ayında iş başı yapacak.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Yaşama bakışları, mücadele ruhları ve dik duruşlarıyla isimlerini yarınlara yazdıran ‘İlham veren kadınlar’, bugün 9 Eylül Gazetesi ile okuyucularla buluştu.

4 hafta önce POLİTİKA

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İZDOĞA’da 4 yıl genel müdürlük yapan ve sonrasında İYİ Parti’den İstanbul Milletvekili olan Ahmet Ersagun Yücel AKP’ye katıldı.

4 hafta önce MANİSA

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, bir üzüm işleme tesisinde yangın çıktı. Yangına müdahaleler sürüyor.

4 hafta önce MANİSA

GDZ Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 15 Ağustos Perşembe günü Manisa'nın 7 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Manisa'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 hafta önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, yurt genelinde az bulutlu açık bir havanın hakim olduğunu kaydederek, "Önümüzdeki üç ay boyunca da eylül, ekim ve kasım aylarında da yine mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar bekliyoruz" dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 15 Ağustos Perşembe günü İzmir'in tam 18 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 hafta önce AYDIN

Aydem Elektrik’ten yapılan açıklamaya göre 15 Ağustos Perşembe günü, Aydın’ın 3 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Peki Aydın'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...