• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 %
  • BITCOIN 59.988 %-0.02
  • ETHERIUM 2.415 %-0.37
25°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen Kamusal Hizmetlerde Yapay Zekâ Kullanımı Çalıştayı’nda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kurumsal başarı istediğini ifade ederek “İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini iyileştirmeyi, onu daha hızlı ve daha verimli çalışan bir kurum haline getirmeyi hedefliyoruz. Bunu yaparken yararlanacağımız teknolojilerden biri de yapay zekâ olacak” dedi.

4 hafta önce POLİTİKA

Eski Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Yüksek Onur Kurulu Üyesi Doktor Tarık Ziya Ekinci vefat etti.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova’da yaz akşamları konserlerle devam ediyor. Bornova Belediyesi’nin Çamdibi Atatürk Parkı, müzik dolu akşamlara sahne oluyor.

4 hafta önce GÜNCEL

Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği (TMMOB), yeni aldığı kararla artık genel kurul ilanlarını gazetelerde yayımlamayacağını duyurdu. TMMOB'un bu kararı yerel basına darbe olarak yorumlandı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İstanbul'da belediye otobüsleri artık kadın yolcuları saat 22.00'den sonra istediği yerde bırakacak. Bu uygulama İzmir'de ise yıllardır geçerli.

4 hafta önce SPOR

Geçtiğimiz sezon Göztepe’de kiralık oynayan kaleci Mateusz Lis ile yeniden anlaşıldığı yönünde haberler çıkmış, başarılı eldivenin hafta içi takıma katılacağı iddia edilmişti. Lis’in kadrosunda bulunduğu Southampton kulübü bu sezon futbolcuların forma numaralarını açıklayan paylaşımda yer alması kafaları karıştırdı.

4 hafta önce MUĞLA

Muğla’nın Datça ilçesinde Varan Turizm’e ait yolcu otobüsünün bariyerlere çarpıp uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Otobüste yolcu bulunmaması ise faciayı önledi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Buca’da bu yıl üçüncü kez Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenlenecek.

4 hafta önce MUĞLA

Muğla ve Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda 45 suç kaydı bulunan kadın şüpheli erkek kılığında yakalandı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi, artış gösteren haşerelere karşı etkin mücadelesine devam ediyor. Ünsal, “Mücadelemize yurttaşlarımızdan da destek bekliyoruz" dedi.