• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.550 %-0.55
  • ETHERIUM 2.371 %-1.82
18°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Halk TV yayınına telefonla bağlandı. Tugay yangınla ilgili yaptığı açıklamada yangında şu an için ölüm ya da yaralanmanın olmadığını belirtti.

4 hafta önce AYDIN

Aydın’da okulların açılmasına 3 hafta kala araçlarının bakım onarımını tamamlayan şoför esnafının adeta Tüvtürk şoku yaşadığını kaydeden Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, “Hazırlıklarımızı yaptık. Ancak araçlarımızı muayene ettiremiyoruz. Tüvtürk’ten 45 önceye randevu alınamıyor.” dedi.

4 hafta önce POLİTİKA

İmamoğlu, “Milletimizin deprem kaygısından uzak yaşamasını sağlamak için, siyasi hesapları unuturuz. Gelin bunu böyle görelim. El birliğiyle, ne gerekiyorsa birlikte yapalım.” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın yerleşim yerlerine sirayet etti. Ekipler, evlere sıçrayan yangına müdahale ederken bazı evler de yanarak kül oldu.

4 hafta önce MUĞLA

Muğla’nın Milas ilçesinde zirai alanda çıkan yangın ekiplerin havadan ve karadan hızlı müdahaleleri sonucu kontrol altına alındı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, Karşıyaka ilçesi Yamanlar Karatepe mevkisinde dün akşam saatlerinde çıkan ve söndürme çalışmaları devam eden yangına ilişkin basın mensuplarına açıklama yaptı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bergama'da bir hafta içerisinde kimliği belirsiz kişiler tarafından 7 köpeğin zehirlenerek öldürülmesi yöre halkı tarafından protesto edildi. Yurttaşlar, köpekleri öldürenlerin bir an önce bulunarak gerekli cezanın verilmesini istedi.

4 hafta önce POLİTİKA

Bakan, Irak’a uygulanacak vize serbestisiyle ilgili, “O ülke ki Türkiye’ye en çok yasa dışı göçmen gönderen ülkelerden birisi. Artık yasa dışı göç etmenize gerek yok!” dedi.

4 hafta önce MUĞLA

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, dört yılın sonunda Kissebükü Antik Kenti'nin yüzde 80'inde kazı ve restorasyon çalışmalarını tamamlamayı planladıklarını belirterek, "Bu hedefimize ulaşmak için toplam 800 milyon lira ödenek ayıracağız." dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, İzmir'deki yangınla ilgili açıklama yaptı. Elban, yanan evlerin olduğunu ancak henüz sayı veremeyeceğini söyledi.