• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,85 %0.64
  • STERLIN 44,96 %0.64
  • ALTIN 2.821,25 %0.41
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-2.36
  • ETHERIUM 2.285 %-3.99
22°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'ın etkin müdahale için Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya ulaşmaya çalıştığını ifade ederek, "Gün siyaset, gün rekabet değil, gün hep beraber yangınla mücadele günüdür" dedi

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İzmir'in Çiğli ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmalarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait 9 helikopterle destek sağlandığını bildirdi.

4 hafta önce POLİTİKA

İzmir Karşıyaka’da başlayan ve evlere ulaşan yangını kaygıyla takip ettiklerini açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çanakkale’deki yangının söndürülmesinde görev alan itfaiyemiz şimdi İzmir’e doğru yola çıktı" açıklamasını yaptı.

4 hafta önce SPOR

Trendyol Süper Ligin 2. haftasında Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar bu zorlu maçtan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

4 hafta önce POLİTİKA

Eski İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, Meclis'te TİP milletvekili Ahmet Şıka'a saldıran AKP'li Alpay Özalan ve Hamza Dağ'ın olaydan sonra gururla kameraların karşısına geçmesine tepki gösterdi

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depreme Hatay'da yakalanan, oturdukları evin çökmesi sonucu eşi Büşra Meral Laleci'yi kaybeden Ozan Laleci, aradan geçen 1,5 yıla rağmen çok sevdiği eşinin mezarını arıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka’da devam eden yangın tüm müdahalelere rağmen yerleşim yerlerine ulaştı. Karşıyaka Belediyesi yangın ile mücadele için tüm firmaları destek olmaya çağırdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Karşıyaka'da 24 saatti aşan süreden bu yana kontrol altına alınamayan yangın Zübeyde Hanım Mahallesi’ndeki TOKİ binalarından birine sıçradı.

1 ay önce EĞİTİM

Anayasa mahkemesi'nin iptal kararına rağmen Cumhurbaşkanı tarafından üniversitelere rektör atamaları sürüyor. Eğitim-iş yayımladığı basın açıklamasında bu durumun hukuk devleti ilkelerine aykırı olduğunu vurgulayarak, "Üniversitelerin kamusal ve demokratik bir anlayış temelinde yeniden yapılandırılması için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı yangının gölgesinde yapıldı. Meclis’te İzmir’in kronik sorunu haline gelen Basmane Çukuru ve yıkılan İzmir Büyükşehir Belediye Binası’nın akıbeti belli oldu