• DOLAR 34,04 %0.04
  • EURO 37,97 %0.11
  • STERLIN 45,13 %0.11
  • ALTIN 2.824,06 %-0.04
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 57.800 %-2.49
  • ETHERIUM 2.292 %-2.26
18°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, İzmir’de toplu taşıma kullanan vatandaşların son derece zor koşullarda seyahat etmesine neden oluyor. Kalabalığın ve sıcağın yanı sıra, klimaların da yeterli kapasitede çalıştırılmaması sebebiyle, yolcular kan ter içerisinde seyahat ediyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Sağlık sistemindeki problemler hakkında konuşan Birlik Sağlık Sen Başkanı Doğruyol, İzmir'de 12 hastanenin depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Sağlık Bakanlığı, İzmir'de meydana gelen orman yangınından etkilenen 78 kişiden 29'unun tedavisinin devam ettiğini duyurdu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde devam eden yangına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tarım Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Şükrü Durmuş, ilk tespitlere göre 2 bin hektarın üzerinde orman alanın yandığını belirtti, orman yangınlarıyla mücadelenin yanlış politika izlenerek yürütülmeye çalışıldığını söyledi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de Karşıyaka'nın Yamanlar Dağı'nda başlayan ve yerleşim yerlerini de etkileyen orman yangınıyla mücadele sürüyor. Başkan Cemil Tugay, 700'ün üzerinde personel ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tüm birimleriyle sahada olduklarını belirterek, evleri tahliye edilen yurttaşlar için spor salonunun açıldığını duyurdu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Karşıyaka'da saatlerdir devam eden yangın akşam saatlerinde havadan müdahalenin de yetersiz olması nedeniyle yeniden genişledi, yerleşim yerlerine sıçradı. Diğer illerden çok sayıda yardım ekibi yola çıktı

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karşıyaka ilçesinde yangının yerleşim yerlerini tehdit etmesi nedeniyle ilçedeki 800 kişi ile Bayındır ilçesindeki 100 vatandaşın tahliye edildiğini duyurdu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yangınla ilgili Halk TV yayınına katılarak açıklama yaptı. Tugay, yeterli hava müdahalesinin yapılmamasına tepki göstererek, "Şu anda yaşadığımız sorun göz göre göre geldi" dedi.

4 hafta önce MAGAZİN

İki gün önce evinde baygın durumda bulunan ve hastaneye kaldırılan oyuncu Aydemir Akbaş yaşamını yitirdi. Sanatçının ölümü üzüntü yaratırken, Galatasaray Kulübü de aynı zamanda Galatasaray Divan Kurulu üyesi olan Akbaş için mesaj yayımladı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’deki yangında yerleşim yerlerini tehdit edecek bir unsurun bulunmadığını ifade eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Yangın 3 kişinin piknik amaçlı yakmış oldukları ateşten çıktı. Yangını çıkaranlar aranıyor” dedi.