• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,22 %0.14
  • STERLIN 45,84 %0.14
  • ALTIN 2.923,16 %0.10
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.490 %-1.62
  • ETHERIUM 2.638 %-0.6
22°
1 ay önce SPOR

Sezon hazırlıklarını sürdüren Karşıyaka, transferlerin yanı sıra sponsorluk anlaşmaları ile gündemdeki yerini koruyor. Forma sırt sponsorluğu için Ayhan Gültekin İnşaat ile anlaşan yeşil kırmızılıların, bu sezon hedefinin şampiyonluk olduğu belirtildi.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, “Çiftçilerimizin iki yıldır ekemediği tarlayı ellerinden alınıp kimlere verileceği bilinmiyor. Bu yasa kabul edilemez. Desteklemelerinizi, planlamalarınızı doğru vermiş olsaydınız bugün çiftçilerimiz ürettiği her üründen para kazanıyor olurdu ve tarlalar iki yıl boş kalmazdı." dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Eskişehir'de 2013 yılı Haziran ayında Gezi Parkı protestoları sırasında dövülerek komaya giren ve 38 günlük yaşam savaşını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın adı Güzelbahçe'deki bir parka verildi.

1 ay önce GÜNCEL

Bu yıl altıncısı düzenlenen Edremit Kitap Fuarı'nda sevenleriyle bir araya gelen ünlü modacı Barbaros Şansal, üretim ve istihdamı artırmak amacıyla bir moda akademisi kuracağını duyurdu.

1 ay önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 484 numaralı otobüsü Yeşilbağlar-Konak arasında sefer yapıyor. Peki 484 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

1 ay önce AYDIN

ADM Elektrik'ten yapılan duyuruya göre 23 Ağustos Cuma günü, Aydın’ın 3 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki, Aydın'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Belçika, başkent Brüksel ve Fransızca konuşulan bölgelerdeki ilk ve orta dereceli okullarda öğrencilerin akıllı telefon kullanımını yasakladı.

1 ay önce MANİSA

Başkan Zeyrek, Akhisar ilçesinde Yılmaz Akman isimli kişinin dini nikahlı eşine sokak ortasında şiddet uygulamasına tepki gösterdi.

1 ay önce SPOR

Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performans ile Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasında büyük rol oynayan Mateusz Lis yuvaya geri döndü. Başarılı eldiven ayağının tozuyla Alanyaspor ile oynanacak maçın kadrosunda yer aldı. Lis’in zorlu mücadelede görev alıp almayacağı ise teknik ekibin kararı ile belli olacak.

1 ay önce GÜNCEL

Seçil Erzan davasında Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde ‘müşteki' sıfatıyla ifade vermesine Erzan'ın avukatı tarafından itiraz edildi.