• DOLAR 34,21 %-0.05
  • EURO 37,86 %0.17
  • STERLIN 45,55 %0.17
  • ALTIN 2.929,33 %-0.01
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 60.800 %-5.22
  • ETHERIUM 2.441 %-6.6
18°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in önemli caddelerinden biri olan İnönü Caddesi'ndeki işgali geçtiğimiz günlerde okurlarımıza duyurmuştuk. Konu ile ilgili Zabıta Daire Başkanlığı bir açıklama yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, Buca'da gerçekleştirilecek olan 1. Kırklar Kavun Festivali kapsamında bir otobüs hattının güzergahında değişikliğe gidileceğini açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta çıkan orman yangınlarından etkilenen vatandaşların mağduriyetlerini gidermek için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

1 ay önce GÜNCEL

Önde gelen market zincirlerinden biri olan Migros, birçok üründe indirim yaptı. Migros deterjanlarda, saç bakım ürünlerinde, sütlerde, tıraş bakım ürünlerinde ve gıda ürünlerinde indirim yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka’da yaşayan vatandaşların sanatla bağını güçlendirmeyi amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, ücretsiz halk oyunları kursu düzenliyor.

1 ay önce GÜNCEL

Kısıtlı bütçesi nedeniyle Kredi ve Yurtlar (KYK) Genel Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda kalmak zorunda kalan üniversite öğrencileri, kapasitenin ve hizmetlerin yetersizliğinden şikayet ediyor.

1 ay önce GÜNCEL

Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Levent Küçük, bazı teknoloji marketlerinin başlattığı akıllı telefonların uzun dönemli kiralanması uygulamasına karşı tüketicilere "veri gizliliği" uyarısında bulundu.

1 ay önce YAŞAM

Sevilen sanatçı Aleyna Tilki, Zeki Arkun ile birlikte Hoşuna Gidiyo isimli teklisini yayınladı. İşte Aleyna Tilki & Zeki Arkun- Hoşuna Gidiyo şarkı sözleri...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Beyin omurilik sıvısının burnundan gelmesi nedeniyle defalarca ameliyat geçiren yaşayan Zeynep Bayrak, İzmir’de gerçekleşen başarılı müdahale sonucunda sağlığına kavuştu. Bayrak, “Şikayetlerim sona erdi. Şimdi rahat bir nefes alıyorum.” dedi.

1 ay önce SPOR

Göztepe, Süper Lig'in ilk 3 maçında 3 beraberlik alarak ne galibiyet sevinci ne de mağlubiyet üzüntüsü yaşadı.