• DOLAR 34,21 %-0.03
  • EURO 37,91 %0.25
  • STERLIN 45,45 %0.25
  • ALTIN 2.912,98 %-0.57
  • BİST100 9.351 %0.00
  • BITCOIN 61.196 %-4.56
  • ETHERIUM 2.486 %-6.16
12°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alınırken bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 2 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini bildirdi.

1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “700 işçinin işten çıkarıldığı” iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada; Başkan Ahmet Akın döneminde 71 personelin “işe gelmeme”, “disiplinsiz davranışlarda bulunma” ve “seçim sürecinde siyasi çıkar amaçlı işe alınma” gerekçeleriyle iş akdine son verildiğini bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de yaşayan sanatçı Alp Gür, sanatıyla zamanın izlerini ve duyguların gücünü buluşturan özgün PhotoQuarel tekniğiyle tarihi yapıların derinliklerine inen eserler ortaya koyuyor.

1 ay önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da oturduğu mahallede çöplerin yaklaşık bir haftadır toplanmadığını öne süren vatandaş, çöp konteynırını bir çekiciye yükleyip belediyenin önüne götürerek boşalttı. Vatandaşın bu hareketi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gerçek Gündem'den Seyhan Avşar ve Altan Sancar’ın sorularını yanıtladı. Mecliste Ahmet Şık ile Alpay Özalan arasında yaşanan olay hakkında konuşan Özel, "Ahmet Şık'ın sözleri onlar için bahane oldu. Ama Ahmet Şık'a 'Neden yanlış yaptın?' diyebilirim. Bu hakkım var, onlar da bizi eleştiriyorlar. Alpay demokrasi mikrobudur. Onun işi hastalık yapmak." ifadelerini kullandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından eşi Hatice Enginyurt, Demokrat Parti İzmir il başkanı Ozan Demirbaş, İzmir Büyükşehir belediyesi önceki dönem belediye başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer ile birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşarak altına "Nezaketleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz." notunu düştü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir harika plajlara sahip şehirlerimizden biri. İzmir'de ulaşımı kolay olan çok sayıda plaj da bulunuyor. Peki İzmir'de ulaşımı kolay plajlar hangileri...

1 ay önce GÜNCEL

Samsun Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Atıf Malkoç, bu sezondan itibaren uygulanmaya başlanacak hamsi avlanma kotasının balıkçı ve vatandaşları olumsuz etkileyeceğini belirterek, “Hamsi altınla yarışacak" dedi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yangına müdahaleye karşı nöbet sistemi başlatıldığı bildirildi.