• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.496 %2.46
  • ETHERIUM 2.426 %2.87
18°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Körfezi'ndeki kirlilik nedeniyle balık avlanmaması konusunda uyarılarda bulunuldu.

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde işe gitmek için evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Murat Yıldız’ın cansız bedeni Dicle Nehri’nde bulundu.

1 ay önce EĞİTİM

2024-YKS Milli Sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçları ÖSYM’nin internet sitesinden kimlik numarası ve aday şifresini girerek öğrenebilecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Manisa'da aranan firari FETÖ üyesi İzmir'de yakalandı.

1 ay önce GÜNCEL

Ziraat Bankası, aldıkları tarım destek kredisini ödeyemeyen çiftçilerin arazilerini ihaleyle satıyor. Ziraat Bankası’nın sitesinde yayınlanan ilanlara göre, satışa çıkarılan binlerce arazinin fiyatları 1 milyon ile 10 milyon lira arasında değişiyor.

1 ay önce POLİTİKA

DEM Parti İzmir Milletvekili İbrahim Akın, okullara ait bahçe, spor salonu gibi taşınmazların ihale usülüyle kiraya verilmesi hakkında MEB'e bir soru önergesi yöneltti. Akın, "Okul bahçelerinin otopark olarak kiraya verilmesine 2021'de "güvenlik açısından sakıncalı" diyen MEB'in fikri ne oldu da bir yıl sonra değişti?" ifadelerini kullandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmenliği görevine Levent Üzümcü getirildi. İzmirli sanatçı Levent Üzümcü, 3 yıl boyunca bu görevi sürdürecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de 4 çocuğundan 3'ünü silahla öldürüp birini yaralayan baba intihar girişiminde bulundu. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme’de yer alan ve kimsenin yaşamadığı tamamen terk edilmiş 5 köyü açıklıyoruz. Adeta keşfedilmeyi bekleyen bu köylerin gizeminde kaybolacaksınız. İşte, Çeşme'nin 5 gizemli köyü...

1 ay önce GÜNCEL

Berber, güzellik salonları ve kuaförlerin haftada bir gün kapatılmasına ilişkin uygulamadan güzellik salonları ve kuaförler muaf tutulacak.