• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.240 %0.71
  • ETHERIUM 2.414 %0.77
28°
1 ay önce EKONOMİ

Altn ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında beklenen rakamı, borsa ve kripto paralardaki son gelişmeleri değerlendirdi.  Memiş, yıl sonunda altın fiyatı ne olacağını açıkladı

1 ay önce DÜNYA

Adı açıklanmayan İsrailli yetkililere dayandırılan haberlerde, İsrail heyetinin yarın Gazze Şeridi’nde ateşkes görüşmeleri için Katar’a gideceği iddia edildi.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, "Ege Belediyeler Birliği olarak belediyelerimizin bize verdiği hukuki imkanlar çerçevesinde yapabileceğimiz konuları ön plana çıkardık. Bu çerçevede  10 maddelik bir çalışma programı hazırladık" dedi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'da Menteşe Kadın Platformu üyesi bir grup, tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Senem K. cinayetini protesto etti.

1 ay önce EKONOMİ

İzmir Ticaret Borsası (İTB) öncülüğünde kurulan 21 ticaret borsası ve İş Yatırım'ın yer aldığı 22 ortak ile bu yıl içinde İzmir merkezli olarak kurulan ElüsMarket ÜPAK şirketinin faaliyet izninin en yakın zamanda verilmesi bekleniyor

1 ay önce DÜNYA

Rusya ve Ukrayna arasında karşılıklı hava saldırıları hafta başından bu yana yoğunlaştı. Ukraynalı yetkililer, Rusya’nın Ukrayna’nın doğusunda bulunan çeşitli bölgelere yönelik saldırılarında en az beş kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otomobil ile minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ağır yaralandı.

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi konusunda Brighton kulübü ile görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi.

1 ay önce GÜNCEL

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kayıtlarına göre, son bir haftada 5 siyasi parti kuruldu ve Türkiye'de faaliyette olan siyasi parti sayısı 151'e yükseldi.

1 ay önce GÜNCEL

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden, NOW TV ana haber sunucusu Gülbin Tosun’un Başkan Mansur Yavaş’a yönelik paylaşımı nedeniyle süresiz ve zorunlu izne çıkarıldığı iddiasına yanıt verildi. İşte o açıklama...