• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,66 %-0.03
  • STERLIN 44,95 %-0.03
  • ALTIN 2.921,91 %0.01
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.599 %1.52
  • ETHERIUM 2.441 %1.26
20°
1 ay önce GÜNCEL

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Afetten Etkilenen Gençlerin Güçlendirilmesi Destek Programı'na 70 milyon lira proje desteği sağlayacaklarını bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bornova ilçesinde, dağlık alana götürdüğü 4 çocuğundan 3'ünü öldürüp 1'ini de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunarak ağır yaralanan baba Vesim Şimşek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nun (TÜRK-İŞ) ağustos ayı araştırmasına göre, dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 19 bin 271 liraya, yoksulluk sınırı 62 bin 772 liraya yükseldi. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 24 bin 962 liraya ulaştı.

1 ay önce GÜNCEL

Kamp alanları ve karavanlarla ilgili yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre sabit yapı içermeyen konaklama amaçlı mesire yeri ve konaklamalı orman parklarında yer alacak konaklama üniteleri, yalnızca taşınabilir çadır ya da karavan park alanı şeklinde düzenlenebilecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümü nedeniyle şehit ailelerini ziyaret etti. Türkmen, “Onları bir gün değil her gün hatırlayacağız. Şehit ailelerimiz bizlere emanet” dedi.

1 ay önce SPOR

Yeni sezon öncesinde, Altay’ın hedefi tecrübeli oyuncuları Murat Uluç, Ceyhun Gülselam, Özgür Özkaya, Deniz Kadah ve Ozan Evrim Özenç’in katkılarıyla 1. Lig’e tekrar yükselmek. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden İzmir ekibi, yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

1 ay önce MANİSA

Manisa’da yetiştirilen dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat devam ederken, sergilerde kurutmaya bırakılan üzümler adeta renk cümbüşüne dönüşürken, kartpostallık görüntülerin oluştuğu sergiler havadan görüntülendi. Öte yandan verimsiz bir hasat sezonu geçiren Manisa’da çiftçiler fiyatlardan ümitli.

1 ay önce MUĞLA

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kursları, iki ay boyunca çeşitli branşlarda eğitim alan çocukların gösterileriyle son buldu.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig’de cumartesi günü Bodrumspor’u konuk edecek Göztepe aradığı 10 numarayı Brezilya’da buldu. Flamengo forması giyen Victor Hugo’yu kiralık olarak kadrosuna katan sarı kırmızılılar, kadro değerini de yükseltmiş oldu. Zira genç Brezilyalının piyasa değeri tam 5 milyon euro.

1 ay önce YAŞAM

Türkçe popun sevilen ismi Semicenk’in yeni şarkısı Sen Kaldın, müzik platformlarında çokça ilgi görüyor. Semicenk - Sen Kaldın şarkı sözleri...