• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,67 %0.38
  • STERLIN 44,94 %0.38
  • ALTIN 2.877,35 %0.27
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 61.488 %-1.54
  • ETHERIUM 2.410 %-1.94
18°
1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti tüzüğünde yapılacak değişikliklerle ilgili görüşmek için bir araya geldi.

1 ay önce DÜNYA

İran’ın eski Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin nihai rapor yayımlandı

1 ay önce MANİSA

Manisa'da sağanak yağmur hayatı felç etti. Tatilden dönen vatandaşlar Manisa-İzmir yolunu suyla kaplı görünce panik yaşarken, Manisa-Balıkesir karayolunda 20 ile 40 cm arası su birikintileri ulaşımı olumsuz etkiledi.

1 ay önce SPOR

Galatasaray, Monaco'dan kiraladığı Kamerunlu sol bek İsmail Jakobs'u İstanbul'a getirdi. Jakobs, sağlık kontrollerinin ardından imzayı atacak.

1 ay önce POLİTİKA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İzmir’de belediyelerin SGK borçlarına ilişkin uyarı yaparak, "Kimse kusura bakmasın, SGK olarak biz borçlarımızı en kısa sürede yasal yollarla tahsil etme yoluna gideceğiz” dedi.

1 ay önce MANİSA

Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıiğdecik Mahallesi’nde Geleneksel Bağ Bozumu ve Yörük Kültür Şöleni coşkuyla gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Kültürümüzü yarınlara taşıyacak olan her türlü etkinlikte yer alacağız” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Manisa çevreleri ve İzmir'in iç kesimleri için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

1 ay önce MAGAZİN

69 yaşındaki ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba, ABD’deki evinde ölü bulundu. Nuri Alço, sosyal medya hesabından Ahu Tuğba’nın vefat haberini verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

1 Eylül Dünya Barış Günü'nde İzmir'de Emek ve Demokrasi Güçleri birleşenleri yaptıkları basın açıklamasıyla dünya üzerinde devam eden savaşlara, katliamlara ve çatışmalara dikkati çekerek “Barış” çağrısı yaptı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Milli Savunma Bakanlığı, ABD Donanmasına ait USS WASP amfibi gemisinin 1-5 Eylül tarihleri arasında İzmir’e liman ziyaretleri gerçekleştirileceğini açıklamıştı. USS WASP, İzmir Limanı’na yanaştı.