• DOLAR 34,20 %-0.08
  • EURO 37,56 %0.20
  • STERLIN 44,84 %0.20
  • ALTIN 2.879,88 %0.36
  • BİST100 9.039 %-1.02
  • BITCOIN 60.999 %-1.46
  • ETHERIUM 2.385 %-1.77
28°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında kadın voleybol ve futbol takımları arasında düzenlediği Zafer Kupası tamamlandı. Voleybolda Karşıyaka, futbolda Galatasaray şampiyon oldu.

1 ay önce DENİZLİ

Burdur'un Gölhisar ilçesinden Denizli'ye gelmek üzere yola çıkan otomobilin şarampole düşmesi sonucu 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi ve Konak Kent Konseyi iş birliğiyle Dünya Barış Günü dolayısıyla Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde bir basın açıklaması düzenlendi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Marmaris ilçesine 60 kilometre mesafede, yarımadanın en uç noktasında ve bir ucu denize bakan Taşlıca Mahallesi'nde asırlık su sorunu, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı "Bozburun Yarımadası İçme Suyu Projesi"nin tamamlanması ile çözülecek.

1 ay önce SPOR

Göztepe taraftarları, yıllar önce 2 Eylül’de gerçekleşen “İsyan Yürüyüşü“nü unutmadı. Traraftar grupları, sosyal medya üzerinden, o günü hatılatan paylaşımlarda bulundu. 2 Eylül 2006 yılında gerçekleşen yürüyüş, sarı kırmızılıların tarihinde önemli bir yer tutuyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son tahminlerine göre, 32 ilde gece saatlerine kadar yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yeni adli yılın başlaması nedeniyle avukatlar İzmir Adliyesi önünde açıklama yaptı. İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz, avukatların ekonomik şiddetin de mağdurları olduğunu belirterek, "Meslektaşlarımızın kişisel ya da UYAP sistemine tanımlı banka hesaplarına, mal varlıklarına haciz işlemleri uygulanıyor" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Proje ve hizmetlerini kent halkının taleplerine göre şekillendiren Karşıyaka Belediyesi, Fikri Altay Mahallesi’nden gelen kurs isteğini karşılıksız bırakmadı. Açık havada düzenlenen ücretsiz jimnastik kursu, hem çocukları ve hem de aileleri sevindirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi, Kent Lokantası’nın ilkini hizmete açtı. Lokantada, günlük dört çeşit yemek, 90 TL karşılığında vatandaşlara sunulacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay katıldığı radyo yayınında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin SGK’ya en borçlu belediye olduğu iddialarına yanıt verdi. Başkan Tugay. “İzmir Büyükşehir Belediyesi bahsedildiği gibi en borçlu belediye değil. Vergi ve SGK borcu ise hiç yok” dedi.