• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • STERLIN 44,96 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.051 %5.96
  • ETHERIUM 2.450 %3.11
20°
1 ay önce GÜNCEL

Urartu Kralı II. Rusa tarafından Van Gölü'ne hakim bir tepe üzerinde yaptırılan, süslemeleriyle ve önemli buluntularıyla dikkat çeken Ayanis Kalesi'nde 36 yıl önce başlatılan kazı ve restorasyon çalışmaları devam ediyor.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 4 Eylül Çarşamba günü Muğla'nın 3 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce AYDIN

Türkiye Kickboks Federasyonu ve WAKO Faaliyet programında bulunan Kick Boks Gençler Dünya Şampiyonası Macaristan'ın Budapeşte şehrinde yapıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Kent Konseyi, 4 Eylül'de Vali Nevzat Ayaz Parkı'nda velilerle buluşarak çocukların parasız, laik ve bilimsel eğitim hakkını tartışmak üzere bir forum düzenliyor. Etkinlikte, eğitimde fırsat eşitliği ve çocuk hakları konularında önemli bilgiler paylaşılacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi, Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı 1. Birleşimi’ni Belediye Başkanı Helil Kınay’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Az malzemeyle hazırlanan pratik bir yaz tatlısı önerisiyle karşınızdayız. Üstelik sadece 5 dakikada hazır...

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Göztepe’de transfer belirsizliği sürüyor. Resmi transfer sezonunun kapanmasına 10 gün kala, kadrosuna bir oyuncu daha katmayı planlayan sarı kırmızılılar, Yalçın Kayan’ın durumunun netleşmesini bekliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesinde eve davet ettikleri vatandaşı silahla tehdit ederek, banka şifreleri ve kredi kartını ele geçirip 95 bin 500 TL'yi kendi hesaplarına geçiren 3 gaspçı, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

1 ay önce GÜNCEL

Ponzi sistemiyle dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen sosyal medya fenomenleri Beril ve Kıvanç Talu için savcılık 195'er yıl hapis istemiyle dava açtı.

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe’de, teknik adam Jose Mourinho’nun kadroda düşünmediği Luan Peres, Brezilya’nın Santos takımına transfer oldu.