• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • STERLIN 44,96 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.700 %3.29
  • ETHERIUM 2.440 %1.45
25°
1 ay önce YAŞAM

Sonbaharın gelişiyle birlikte hava sıcaklıkları düşmeye başlıyor ve yazın enerjik günlerinden serin havalara geçiş yapmak bazen zor olabiliyor. Bu gibi durumlarda bahar yorgunluğu ortaya çıkıyor. Peki, bahar yorgunluğuyla nasıl başa çıkabilirsiniz?

1 ay önce SPOR

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 9 Eylül Pazartesi İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynayacağı maç öncesi, satışa çıkan biletler saatler içerisinde tükendi.

1 ay önce GÜNCEL

Hamsi avcılığına getirilen kota kapsamında, gemi sahibi veya yetkilisi tarafından 6 Eylül’e kadar avcılık izni alınabilecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de eşsiz güzelliğe sahip yüzlerce köy bulunuyor. Kasvetli atmosferi ve adeta korku filmi platosunu andıran görüntüsüyle Lübbey Köyü'nde günümüzde yanlızca 8 kişinin yaşadığı belirtiliyor. Peki Lübbey Köyü nerededir? Lübbey Köyü'ne nasıl gidilir?

1 ay önce SAĞLIK

Üney, kaçak ve sahte ilaç konusuna ilişkin yaptığı açıklamada, "İnternette veya eczane dışı farklı mecralarda satışı yapılan ilaçların hepsi sahtedir" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Narlıdere ilçesindeki Ali Artuner Stadyumu, bakımsızlıktan dolayı adeta harabeye döndü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Denizhan Özer’in “Estetik Çöp” sergisi, İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Resim ve Heykel Müzesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Sergi, kapitalizmin ve tüketim toplumunun eleştirisini, atık malzemelerle yaratılan estetik eserlerle sunuyor.

1 ay önce GÜNCEL

Türk otomotiv sektörü temsilcileri geçen ay 2,7 milyar dolarlık ihracat yaptı.

1 ay önce MANİSA

Bakan Ersoy, "Yaklaşık 2 bin 700 yıl öncesine tarihlenen altın Bintepeler Kolyesi'ni Boston Güzel Sanatlar Müzesi ile gerçekleştirdiğimiz müzakereler sonucu dün akşam teslim aldık" dedi.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, tekstil sektöründe yaşanan problemleri Meclis gündemine taşıdı. Arpacı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a soru önergesi yöneltti.