• DOLAR 34,15 %-0.02
  • EURO 37,17 %0.05
  • STERLIN 44,52 %0.05
  • ALTIN 2.942,98 %0.21
  • BİST100 8.996 %0.45
  • BITCOIN 67.022 %-0.12
  • ETHERIUM 2.620 %0.4
21°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Körfez temizliği konusunda doğal katkı sağlayabilecek çözümlerin olduğunu söyleyen Prof. Dr. Tansel Tanrıkul, “Bir istiridye günde 150 litre suyu filtre edebiliyor. İstiridyeler uygun olan bölgelere resiflendirilebilir. Sayısının da arttırılmasıyla bu canlıların, körfezin temizlenmesi üzerine pozitif etkileri kesinlikle görülebilir” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Göztepe Cimnastik Şubesi’nden 60 yarışmacı çocuk, 4 gün boyunca hem antrenman yaptı, hem eğitim aldı, hem de eğlendi…

1 ay önce MAGAZİN

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından Alisya Bahar Candan’ın 44 yıla kadar, Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek’in ise 24 yıla kadar hapsi istenen 21 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada Nihal Candan kardeşine seslenerek “Bahar, Engin bugün çıktı sende çıkacaksın” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

Arkas, 360 milyon dolar yatırımla filosuna altı yeni nesil eko-dizayn konteyner gemisi daha ekleyerek gemi sayısını 55’e, TEU kapasitesini ise 112.230’a çıkarıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türk İş Konfederasyonu 3. Bölge Temsilcisi Başkanı Hayrettin Çakmak, İzmirli siyasetçilere yönelik dertlerini paylaştı ve yerel yöneticilerden yeterli destek görmediğini belirtti. Çakmak, Türk İş’in yıllık faaliyet raporunu da gazetecilerle paylaştı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bayındır ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu terör örgütü PKK üyesi kıskıvrak yakalandı.

1 ay önce SPOR

Göztepe taraftarları, 9 Eylül'de oynanacak olan Türkiye-Galler maçına yönelik sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma için tüm takım taraftarlarını, kendi takımlarının formalarıyla stadyuma gelmeye davet etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Brent petroldeki gerileme akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Benzine 1 lira 83 kuruş indirim geldi. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

1 ay önce GÜNCEL

Bursa'nın şehrin merkezinde en işlek sokaktaki bir çukur özellikle yaşlı ve kadınlar için büyük tehlike saçıyor. Yaşlılar ve kadınların yolda yürürken yere düşme anları bir işyerinin kamerasına yansıdı. Esnaflar ve vatandaşlar, yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını istiyor.

1 ay önce GÜNCEL

Avrupa Birliği'nin (AB) yeryüzü inceleme programı Copernicus, 2024 yazının dünya genelinde ‘en sıcak yaz’ olarak kayıtlara geçtiğini duyurdu.