• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.247 %0.31
  • ETHERIUM 2.634 %-0.55
12°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir depreminde enkazdan 91 saat sonra kurtarılan Ayda, ilkokula başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

AKP'li Aydın Pehlivan'ın yönettiği Menemen Belediyesi'nde işten çıkarılan işçiler, 9 Eylül kutlamaları için tören düzenlenen Cumhuriyet Meydanı'na alınmadı. İşten çıkarılan işçiler bu karara isyan etti.

1 ay önce MANİSA

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı kırsal yerleşim yerlerinden Tepeköy Mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açtı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı Bornova’da törenlerle kutlandı. Konuşmasına şehitleri anarak başlayan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “İzmir’in doğum gününde, Atamızın huzurunda olmanın gururunu yaşıyorum” dedi.

1 ay önce SAĞLIK

Sonbahar mevsiminin gelişi, sıcaklık dengelerini değiştiriyor. Bu dengelerin değişmesi, vatandaşların hastalanmasına neden olabiliyor. Öksürük ise, hastalıkların sinyalini veren ve sıklıkla karşılaşılan bir unsurdur. Peki öksürük nasıl geçer? Öksürüğe ne iyi gelir?

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra dün sabah cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ve bazı milletvekilleri de katıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Menemen Helvacı Cezaevinde 3 ay geçirdikten sonra, Yozgat Boğazlıyan T Tipi Kapalı Cezaevine transfer edilen Okan Özgül, 2 Mart sabahı koğuşunda asılmış halde bulundu. Olayın intihar olmadığını iddia eden aile, soruşturma açılmasını talep ediyor. Özgül'ün ailesi ve avukatı konuyla ilgili Aliağa Demokrasi Meydanı'nda bir basın açıklaması düzenledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü kutlamaları Türk ordusunun 9 Eylül'de şehre girdiği güzergâh üzerinde düzenlenen Zafer Yürüyüşü ile başladı.

1 ay önce GÜNCEL

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir sosyal medya paylaşımından dolayı kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarılan sunucu Gülbin Tosun, NOW TV ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in işgalden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Konak Atatürk Meydanı’nda temsili bayrak töreni yapıldı.