• DOLAR 34,24 %0.01
  • EURO 37,04 %-0.52
  • STERLIN 44,53 %-0.52
  • ALTIN 2.993,83 %-0.05
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.659 %-1.07
  • ETHERIUM 2.675 %-0.56
17°
1 ay önce MAGAZİN

Star Wars filminde Darth Vader'ı seslendiren ünlü Amerikan aktör James Earl Jones, hayatını kaybetti.

1 ay önce MANİSA

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Yüzüncü Yıl Meydanı’nda bir araya gelen Manisalı kadınlar, seslerini yükseltti. Çocuk cinayetlerine tepki gösteren kadınlar, yetkili kurumları harekete geçmeye çağırarak “Çocukları çuvala sığdırmayın” dedi.

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic, sarı-lacivertlilerin tarihindeki 5. Sırp futbolcu oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Eğitim işleri ve BYKP’den Sorumlu CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Bektaş, eğitim sisteminin durumuna dair bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Bektaş açıklamasında, “Örgün öğretime katkı sunması amaçlanan 1 öğün yemek uygulaması kaldırılmış, çocuklara 1 bardak su bile çok görülmüştür. MEB, okul zilinin çocuklarının midelerinde çaldığını görmelidir” diye konuştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Urla Belediyesi ve Balıklıova Muhtarlığı köyde şenlik düzenliyor. Çocuklara yönelik şenlikte unutulmuş eski sokak oyunları oynanacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Göreve başlamasının ardından 1 yıl geçen İzmir Valisi Elban, basın mensuplarıyla buluşarak asayiş ve güvenlik alanındaki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

1 ay önce DÜNYA

Vietnam'da etkili olan Yagi Tayfunu nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 65’e yükseldiği, 39 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye Komunist Partisi kuruluşunun 104. yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı. Açıklamada, "Emekçi halkımızı, çürüten, yoksullaştıran ve insanlığımızdan utandıran bu düzeni değiştirmeye, yeni ve güçlü bir cumhuriyet kurmaya çağırıyor" ifadeleri yer aldı.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin Çivril ilçesinde okuyan milli bilek güreşi sporcusu Yusuf Nalçacı okul çıkışı silahlı saldırıya uğradı.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul'da düzensiz göçmenler ve firariler için sahte pasaport, kimlik ve vize belgesi hazırladığı belirlenen 15 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.