• DOLAR 33,09 %0.30
  • EURO 36,11 %0.31
  • ALTIN 2.592,36 %0.88
  • BİST100 11.115 %0.45
  • BITCOIN 62.870 %0.11
  • ETHERIUM 3.388 %0.99
34°

Bornova Haberleri

bornova haberleri ve güncel bornova gelişmeleri, bornova ile ilgili tüm video, bornova fotoğrafları ve bornova haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, düzenlediği arıcılık kursunun ardından Bornovalı arıcıları yerinde ziyaret ediyor. Belediye personeli; kursiyerlerin kovanlarını inceleyerek önerilerde bulunuyor.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, daha güçlü bir Bornova kurma yolunda Başkan Yardımcıları ve Müdürleriyle Nevzat Kavalar Kültür Merkezi’nde koordinasyon...

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Belediye bünyesinde okul öncesi öğretmeni olarak çalışanlara yönelik ‘yaratıcı drama eğitimi’ düzenledi.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'de akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Devrilen ağaçlar nedeniyle Alsancak, Turan ve Bornova bölgelerinde otobüs, metro...

İZMİR HABERLERİ

Bornova öyle bir ilçe ki adeta İzmir'in büyümeyen çocuğu. Eğer İzmir'in ilçeleri birer insan olsaydı mutlaka Bornova 20'li yaşları temsil...

İZMİR HABERLERİ

Bundan 29 yıl önce Bosna Hersek’in Srebrenica kentinde 8 bin 372 Bosnalı Müslüman’ın katledildiği soykırımda yaşamını yitirenler Bornova’da anıldı.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi Başkan Eşki önderliğinde, tespit ettikleri sorunları aynı gün içinde çözmeyi hedefleyen bir acil müdahale ekibi kurdu.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, Kısa Film Günleri’nin dördüncüsünü düzenliyor. Etkinlik kapsamında sinemaseverler bir araya gelecek.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahibi Bornovalılar’a destek olmak amacıyla planladığı Kent Marketler’in ilk şubesini açtı.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, sıcak çorba uygulamasını başlattı. Sabah erken saatte mesaiye gidenler güne sıcak bir çorba ile başlayacak.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, Özgül Gündüz Halk Sağlığı Merkezi bünyesinde obeziteyle mücadele edenlere destek olmak amacıyla ücretsiz diyetisyen hizmeti sağlıyor.

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, 2025-2029 yılları arasını kapsayan stratejik plan hazırlık çalışmaları kapsamında Gençlik Çalıştayı düzenledi.