• DOLAR 33,62 %0.05
  • EURO 37,06 %0.06
  • STERLIN 43,35 %0.06
  • ALTIN 2.655,88 %0.40
  • BİST100 9.983 %1.55
  • BITCOIN 59.408 %-0.56
  • ETHERIUM 2.669 %-0.1
34°

Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


GÜNCEL

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/2) 28 Temmuz Pazar günü yapılacak.

GÜNCEL

Meteoroloji, 26 Temmuz Cuma gününe ilişkin yeni hava durumu haritasını yayımladı.

GÜNCEL

Moskova'da bombalı saldırı düzenledikten sonra Türkiye'ye kaçan Rus terörist, Türk makamları tarafından yürütülen sorgu faaliyetlerinin ardından Rusya'ya gönderildi.

GÜNCEL

Artvin'in Arhavi ilçesi açıklarında sabah saatlerinde balıkçılar tarafından cesedi bulunan kişinin eski AKP Fındıklı İlçe Başkanı Toraman'ın oğlu olduğu ortaya...

GÜNCEL

Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin yasal çerçevesini oluşturan yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kamuda birden fazla maaş uygulamasına son...

GÜNCEL

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir aydır kayıp olan 87 yaşındaki Alzheimer hastası kadını arama çalışmaları sırasında çürümüş ceset bulundu.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, toplu taşıma ücretlerine yüzde 13 oranında zam yapılmasına karar verildi.

GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı tarafından kurulan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS), İzmir Ticaret Odası'nda anlatıldı.

GÜNCEL

YKS sonuçlarına göre üniversite tercih süreci bugün başladı ve 2 Ağustos’a kadar devam edecek. Peki, üniversite tercihlerini yaparken nelere dikkat...

GÜNCEL

Meteoroloji, 25 Temmuz Perşembe gününe ilişkin yeni hava durumu haritasını yayımladı ve 14 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

GÜNCEL

İstanbul Boğazı Anadolu Kavağı önlerinde bir kargo gemisi makine arızası yaptı. Genel kargo gemisi kurtarma römorkörü eşliğinde Büyükdere önlerine demirletildi.

GÜNCEL

Motorin grubuna gelen 1 lira 47 kuruşluk indirim gece yarısı pompaya yansıdı. Peki İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?