• DOLAR 33,12 %0.41
  • EURO 36,00 %0.34
  • ALTIN 2.516,30 %0.34
  • BİST100 10.871 %-1.09
  • BITCOIN 65.999 %1.03
  • ETHERIUM 3.161 %-5.63
27°
3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın geçtiğimiz yıl uygulamaya başladığı Seyahatsever projesi yoğun ilgi görmüştü. Proje kapsamında gençler öğrenci yurtlarında ücretsiz konaklayabilecek. Peki İzmir'de hangi yurtlarda konaklama imkanı var?

3 hafta önce MANİSA

Manisa’nın Salihli ilçesinde tır ile traktör çarpıştı. Traktör çarpışmanın etkisiyle şarampole devrilirken, sürücüsü ise hayatını kaybetti.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Sağlık Platformu, hastanede görev başında katledilen Dr. Ekrem Karakaya'yı anmak için bir basın açıklaması düzenledi.

3 hafta önce AYDIN

Çine Belediye Başkanı Kıvrak, mesaisinin ilk saatlerinde semt pazarını ziyaret etti. Pazardan alışveriş de yapan Kıvrak, vatandaşların taleplerini dinledi.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Önceki dönem Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez İlçe belediyelerinden sorumlu koordinatörlüğüne atandı.

3 hafta önce SPOR

Fenerbahçe Beko, Amerikalı basketbolcu Nigel Hayes-Davis'in sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını duyurdu.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Metro AŞ, Evka-3-Narlıdere Kaymakamlık arasında hizmet veren İzmir Metrosu’nun Üçyol İstasyonu’ndaki yürüyen merdivenlerin tamamında kontrol ve bakım çalışması başlattı.

3 hafta önce POLİTİKA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, UEFA’nın milli futbolcu Merih Demiral hakkında soruşturma başlatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

3 hafta önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 426 numaralı otobüsü Mustafa Kemal Mah - Halkapınar Metro2 arasında sefer yapıyor. Peki 426 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Sağlık Turizminin Parlayan Yıldızı İzmir Zirvesi’nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Okyay, “Biz, İzmir’iz. Her olayda olduğumuz gibi sağlık turizminde de farkımızı ortaya koymalıyız” dedi.