• DOLAR 33,08 %0.28
  • EURO 35,97 %0.21
  • ALTIN 2.517,08 %0.37
  • BİST100 10.871 %-1.09
  • BITCOIN 65.355 %-0.24
  • ETHERIUM 3.170 %-4.52
28°
3 hafta önce GÜNCEL

Türkiye'nin her köşesinde kendine yer bulan market zinciri A101'in raflarında teknoloji ürünleri kendine yer bulmaya devam ediyor. 4 Temmuz Perşembe günü aktif olacak indirimlerde Apple ürünleri dikkat çekiyor.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Buca İzmir’in incisi… Hep birlikte sahip olduğu itibarı daha yükseklere taşıyacağız” dedi.

3 hafta önce AYDIN

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan Zeus Mağarası, hikayesiyle ilgi çekmesinin yanı sıra doğal güzelliğiyle de ziyaretçilerini büyülüyor. Peki, bu mağaranın hikayesi nedir? İsmini nereden almaktadır? Mağara içerisinde yer alan suyun özelliği nedir? Mağara ile ilgili bütün detaylar haberimizde yer alıyor

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kemeraltı Abacıoğlu Han’da özellikle emeklilerin faydalanacağı ‘Mutluluk Kahvesi’nin hizmete açılmasıyla, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun seçim vaatlerinden biri daha hayata geçti.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 5 Temmuz Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

3 hafta önce GÜNCEL

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ), Euro 2024 karşılaşmalarında Türkiye'nin oynadığı maçlar sırasında Garanti BBVA kartları ile yapılan harcamaların özetiyle ilgili bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmanın sonuçlarına göre, maçlar sırasında kart aktivitelerinde düşüşler yaşandı.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de taksiciye kaldırım taşıyla saldırarak gasbetmeye çalışan tutuklu sanık, 8 yıl 1 ay 15 gün hapse çarptırıldı.

3 hafta önce GÜNCEL

Şişli'de bir sokaktan gelen kötü koku ihbarları üzerine olay yerine giden Çevre Doğa Ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri bir depoya istiflenmiş 85 kedi buldu.

3 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda, haklarını savunmak için grevde olan Lezita işçilerini ağırladı. Aslanoğlu, işçilere destek sözü verdi.

3 hafta önce DÜNYA

Hamas, ateşkes ve rehine takası ile ilgili önerilerini arabuluculuk görevi üstlenen Mısır ve Katar’ın dışında Türkiye ile de paylaştığını dile getirdi.