• DOLAR 32,90 %-0.45
  • EURO 35,85 %-0.26
  • ALTIN 2.531,81 %-0.75
  • BİST100 11.173 %0.15
  • BITCOIN 67.297 %-0.3
  • ETHERIUM 3.468 %-1.11
37°
2 hafta önce DENİZLİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde küfürleşme nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. Kavgada 1 kişi silahla yaralandı.

2 hafta önce EKONOMİ

Enflasyonun gün geçtikçe artması pazar fiyatlarına ve vatandaşın cebine de yansıyor. Artan meyve-sebze fiyatlarıyla alışveriş yapmakta zorlanan vatandaş sadece temel ihtiyaçlarını satın alıyor. Pazara giden emekliler ise filesini dolduramadan evine dönüyor.

2 hafta önce DÜNYA

Fransa'da seçmenler, 5 yıl boyunca kendilerini Ulusal Meclis'te temsil edecek milletvekillerini belirlemek için bir kez daha sandığa gitti. Seçimlerin ikinci turunda gelen sonuçlar saşırttı

2 hafta önce SPOR

FIBA U17 Basketbol Dünya Kupası üçüncülük maçında Türkiye Erkek Basketbol Takımı, Yeni Zelanda’yı 101-78’lik skorla mağlup ederek bronz madalya kazandı.

2 hafta önce SPOR

Milli yüzücü Berke Saka, erkekler 200 metre bireysel karışıkta B barajını geçerek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota aldı.

2 hafta önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kuzey Irak’ta hedeflerin topçu atışı ile tam isabet imha edildiğini açıkladı. MSB, topçu atışlarının olduğu bir de video paylaştı. İşte o video...

2 hafta önce DÜNYA

ABD’nin Michigan eyaletinde bir partiye düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.

2 hafta önce SPOR

Sarayiçi Er Meydanı'ndaki turlarda Kürşat Korkmaz, Yıldıray Akın, Mustafa Arslan ve Hüseyin Gümüşalan'ı geçerek finale çıkan 2023 Kırkpınar başpehlivanı Yusuf Can Zeybek, Turan Balaban, Orhan Okulu, Enes Doğan ve Serhat Gökmen'i mağlup ederek finale kalan 2022 yılının Kırkpınar başpehlivanı Mustafa Taş ile karşılaştı. Yusuf Can Zeybek, Mustafa Taş'ı yenerek üst üste 2. kez başpehlivan oldu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bu yaz dönemi boyunca meydana gelen Çanakkale, Manisa, Menderes, Selçuk ve Kuşadası yangınlarında aktif olarak söndürme ve soğutma faaliyetlerinde yer alan AKUT Selçuk Ekibi, yangın ve yangına müdahale konusunda dernek içi olağan eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.

2 hafta önce SPOR

İzmir’in köklü camialarından Altay’da sular durulmuyor. Önceden gelen borçlar sebebiyle transfer yasaklısı olan siyah beyazlılarda gergin bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz hafta takımın en değerli genç oyuncusu Enes Öğrüce’yı cüzi bir fiyatla Bodrumspor’a satan Altay’da dün de 2004 doğumlu Mustafa Çalışkan kulüpten ayrılarak Orduspor 1967’ye transfer oldu