• DOLAR 32,99 %-0.17
  • EURO 35,95 %0.02
  • ALTIN 2.548,38 %-0.10
  • BİST100 11.224 %0.61
  • BITCOIN 67.156 %0.32
  • ETHERIUM 3.508 %0.34
41°
2 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali Dr. Rana Babaç Çelebi’nin anlatımıyla gerçekleştirildi. Seminer, Tarih Boyu Tütsü ile Tedavi başlığı ile toplandı.

2 hafta önce EKONOMİ

Enflasyondaki artış, piyasada büyük banknotlara olan ihtiyacı artırdı. Dolaşımdaki 100 TL’lik banknotların payı tarihi düşük seviyelere inerken, 200 TL’lik banknotların payı rekor seviyeye ulaştı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, Özgül Gündüz Halk Sağlığı Merkezi bünyesinde obeziteyle mücadele edenlere destek olmak amacıyla ücretsiz diyetisyen hizmeti sağlıyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla ilçesinde bulunan Karantina adası sonunda ziyaretçilere açıldı. Ancak adaya henüz bireysel girişler yapılmıyor, grup randevuları ile karantina adasını gezebilirsiniz.

2 hafta önce GÜNCEL

Temmuz ayına girmemizle birlikte peş peşe zam haberi de yağmaya başladı. Sigara da zamlardan nasibini aldı. 8 Temmuz güncel sigara fiyatlarını sizin için derledik.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bir süredir etkili olan serin hava yerini kavurucu sıcaklara bırakıyor. İzmir'de sıcaklık yine 40 dereceyi geçecek.

2 hafta önce GÜNCEL

SGK emekliler için yeni bir internet sitesi açtı. Emekliler, site üzerinden dijital kimlik kartı oluşturabilecek, kartın üzerindeki kod sayesinde kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecek.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla ilçesinde bir kişi, arkadaşının yanında gördüğü adamı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Daha sonra cesedin başında polisi bekleyen zanlının daha önce de cinayet işlediği ve 16 sene cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarındaki adada mahsur kalan 10'u çocuk 24 düzensiz göçmen kurtarıldı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ülkemizin modern anlamda ilk at yarışlarına sahne olan Şirinyer Hipodromu’nda sezon açılış heyecanı yaşandı. Yaz sezonu, 6 Temmuz cumartesi günü koşulan yarışlar ile başlamış oldu