• DOLAR 33,10 %0.16
  • EURO 36,08 %0.31
  • ALTIN 2.559,81 %0.35
  • BİST100 11.156 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %0.97
  • ETHERIUM 3.480 %-1.44
24°
1 hafta önce POLİTİKA

Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP), 28 Haziran 2024 tarihiyle itibarıyla yeniden kuruldu. Karar Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resmi internet sitesinde yayınlandı.

1 hafta önce YEMEK TARİFLERİ

Yaz aylarının vazgeçilmez içeceklerinden biri de limonata. Limonata, kansere de iyi gelen bir içecek. Peki limonata nasıl yapılır? İşte detaylar...

1 hafta önce GÜNCEL

Sosyal medyadan, evde sabun, çorap, toka gibi ürünleri paketleme ilanlarına başvurup dolandırılan vatandaşların sayısı çoğalıyor. Dolandırılan vatandaşlar, kişisel bilgilerinin ele geçirilmesinin yanı sıra tehdit de ediliyor.

1 hafta önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ordu ve Muş’ta etkili olan sağanak yağışlar sonucunda meydana gelen selde 2 vatandaşın hayatını kaybettiğini açıkladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en gözde turizm cennetlerinden biri olan Çeşme, köyleri ile de dikkat çeker. Çeşme'de bulunan Germiyan Köyü ise Slow Food yani Yavaş Gıda hareketine katılan ilk köy olma özelliğini taşıyor. Peki Germiyan Köyü nerede? Germiyan Köyü'ne nasıl gidilir?

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tüm-Bel Sen İzmir 1 No.lu Şube'ye bağlı Büyükşehir emekçilerinin güçlenerek devam eden eylemleri sonuç verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın üst sınırın üzerinde bir toplu sözleşme imzalamak için meclisten yetki alacağı ve toplu sözleşmede anlaşma sağlamak istendiği belirtildi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi’nde yeni bir sağlık polikliniğini hizmete açtı. Poliklinikte temel sağlık müdahaleleri ücretsiz olacak.

1 hafta önce SPOR

Galatasaray ve A Milli Takım'daki performansıyla Avrupa basınında gündem olan Barış Alper Yılmaz dev kulüplerin radarına girdi. Sarı kırmızılıların yıldız futbolcudan bonservis beklentisi oldukça yüksek.

1 hafta önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Dairesi Başkanlığı çalışanlarına Temel İlkyardım Yenileme eğitimi verdi. Eğitime katılan personeller ilkyardım belgelerini yeniledi.

1 hafta önce GÜNCEL

Ünlü market zinciri Migros, Cumadan Cumaya indirimlerini duyurdu. Sucuk, pirinç, peynir, mısır gevreği, duş jeli, yumuşatıcı gibi birçok üründe indirim var.