• DOLAR 33,04 %-0.01
  • EURO 36,01 %0.17
  • ALTIN 2.550,73 %-0.01
  • BİST100 11.185 %0.26
  • BITCOIN 67.200 %0.77
  • ETHERIUM 3.485 %-0.09
31°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir mutfağının yöresel lezzetlerinden biri olan ekmek dolmasının tadı damağınızda kalacak. Doyruculuğuyla akşam yemeklerinizin baş tacı olacak ekmek dolmasının tarifi haberimizde yer alıyor

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli'de Başkan Yıldız ve meclis üyeleri, temmuz ayı huzur haklarını tedavi sürecine 27 gün kalan 9 yaşındaki SMA hastası Doruk Çukurcu’nun kampanyasına bağışladı.

1 hafta önce DÜNYA

Hindistan’ın Assam eyaletinde gerçekleşen sel felaketi can almaya devam ediyor. Selde hayatını kaybedenlerin sayısı 78’e yükseldi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, yaz mevsiminde İzmirlilerin yaşamaktan keyif aldığı muhteşem bir tatil şehrine dönüşüyor. Keşfedilmeyi bekleyen birçok koy ve plaj vazgeçilmez tatil rotalarından oluyor. Bu gizli güzelliklerden biri de Kumbükü Koyu. Peki Kumbükü Koyu nerededir? Kumbükü Koyu'na nasıl gidilir?

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in tarihi Basmane semtinde, 1928'den beri kapılarını açık tutan ve adeta bir müzeyi andıran "Mehmet Helvacı Oğulları" işletmesi, ziyaretçilerini geçmişe götürüyor.

1 hafta önce MUĞLA

Milas ilçesine bağlı İkizköy, Çamköy ve Karacahisar köylüleri, YK Enerji’nin bölgede çıkan orman yangınlarını fırsata çevirdiğini öne sürerek, kanunların uygulanmamasına tepki gösterdi.

1 hafta önce DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Rusya'nın birçok şehre füzelerle saldırdığını, bu saldırılarda Kiev’de bir çocuk hastanesinin de vurulduğunu bildirdi.

1 hafta önce MUĞLA

Muğla’nın Milas ilçesinde, tarım arazisinde başlayan yangına müdahaleler sürüyor. Bölgeye çok sayıda hava ve kara ekibi sevk edildi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Urla'nın tarih ve coğrafyasını tanıtmak amacıyla 2015 yılında başlatılan "Urla'nın Gizemleri Gezisi" projesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali'nde, Evita müzikali sahnelendi.