• DOLAR 32,97 %-0.23
  • EURO 35,92 %-0.07
  • ALTIN 2.540,98 %-0.39
  • BİST100 11.234 %0.70
  • BITCOIN 67.250 %1.13
  • ETHERIUM 3.497 %0.34
42°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin kalbinde yer alan ve yıkılma riski taşıyan tarihi Büyük Kardiçalı Han’ın kamulaştırılması için karar aldı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Eski AKP milletvekili Necdet Budak'ın rektörlüğünü yaptığı Ege Üniversitesi'nde personele hizmet veren kreş ve anaokulu zarar gerekçesiyle kapatıldı.

1 hafta önce AYDIN

Aydın'da jandarma ekipleri koordineli operasyonlarla yasaklı madde ticareti yaptığı düşünülen şahısları hedef aldı. Uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 27 şüpheli yakalandı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediyesi, ilçenin altyapısını iyileştirmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlattığı 2. Çevre Yolu çalışmalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde sürdürüyor.

1 hafta önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, "Dünyada enflasyon nasıl hesaplanıyorsa Türkiye'de de öyle hesaplanıyor. TÜFE ve ÜFE arasında oluşan fark sadece Türkiye'ye özgü değil." dedi.

1 hafta önce GÜNCEL

Sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltına alındı.

1 hafta önce EKONOMİ

2023 yılının Ocak-Haziran döneminde 20 milyar 912 milyon dolar değerinde ihracat yapan Egeli ihracatçılar, 2024 yılında gerileme yaşadı. İzmir ise 6 ayda 11 milyar 665 milyon dolarlık ihracat yaptı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 9 Temmuz Salı günü İzmir'in 8 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ayrancılar’daki patlamada zarar gören esnafı ziyaret eden Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun “Zarar gören oda üyesi esnafımıza zararının giderilmesi için maddi meslekte bulunacağız” açıklaması yaptı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Otel fiyatlarındaki artış vatandaşın çadır kamplarına olan ilgisini arttırdı. İzmir'de de çadırla kamp yapabileceğiniz çok sayıda alan bulunuyor. Bunlardan biri de Deniz Kamp. Peki Deniz Çadır Kamp nerede? Deniz Çadır Kamp giriş ücreti 2024.