• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.940 %0.81
  • ETHERIUM 3.507 %0.34
39°
1 hafta önce YAŞAM

İnsanlık, hayatın olağan akışı sırasında birçok rutini kendisine alışkanlık haline getirmiş durumda. Farkında olmadan yaptığımız birçok davranış da sağlığımıza ciddi zararlar veriyor. Bunları yaparken artık iki kez düşüneceksiniz. İşte gün içinde sağlığınıza ciddi zarar veren 10 davranış...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in renkli köyleri ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor. Bu köylerden biri de korkulukları ile ünlü Barbaros Köyü. Peki Barbaros Köyü'ne nasıl gidilir? Barbaros Köyü nerede?

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, Liseye Geçiş Sınavı(LGS) tercih döneminde, öğrencilere ücretsiz danışmalık hizmeti sunuyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü ile birlikte Anıtkabir’e giderek Ata’nın huzuruna çıktı.

1 hafta önce MUĞLA

Yazın sıcaklarının doğurduğu en büyük ihtiyaç, serinleme ihtiyacı olarak öne çıkıyor... Hem serinletip, hem de doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan yerlerden biri de Saklıkent Kanyonu. Peki Saklıkent Kanyonu nerede? İzmir'den Saklıkent Kanyonu'na nasıl gidilir?

1 hafta önce TEKNOLOJİ

Temmuz ayıyla birlikte tüm Türkiye'yi etkisi altına alan zam fırtınasına Netflix de katıldı. Ünlü dijital platform, yılın başlarında da bir fiyat artışına gitmişti. Netflix Türkiye, bugünden itibaren geçerli olacak şekilde abonelik ücretlerinde yüzde 30 zam kararı aldığını açıkladı. Peki Netflix abonelik ücretleri ne kadar oldu?

1 hafta önce SPOR

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, ''vücuda ek enerji sağlayıcı madde kullanmasının'' tespit edilmesi nedeniyle spor müsabakalarından geçici olarak men edildi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz’ün Şirinyer Pazar Yeri ile ilgili açıklamalarına yanıt vererek, " AKP, halkın yanında olmak istiyorsa önce çocukların beslenme, emeklilerin geçim sorunuyla ilgilenmeli. AKP pazarın kurulacağı yeri düşünmeyi bırakmalı,önce pazardaki fiyatları nasıl düşüreceğini düşünmeli” dedi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde verilen önerge, İzmir Büyükşehir emekçileri ile Büyükşehir Belediyesi arasındaki Sosyal Denge Tazminatı krizini noktaladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ülke genelinde yaşanan ekonomik gelişmeler vatandaşı dar boğaza sokarken Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’dan müjdeli haber geldi. Hemşehrilerinin sağlıklı ve uygun fiyatlı gıdaya ulaşabilmelerini isteyen Başkan Görkem Duman, 4 çeşit yemeği 45 liraya satışa sunan Buca Belediye Lokantası’nın ikincisini açmaya hazırlandıklarını söyledi.