• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.490 %-0.21
  • ETHERIUM 3.509 %-0.03
30°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

2022 yılında merkez üssü İzmir'in Buca ilçesi olan 4,9 büyüklüğündeki depremde, Konak Kubilay Mahallesi'ndeki tarihi Selahattinoğlu Camisi'nin minaresi yıkılmıştı. Tarihi camide o günden bu yana hala herhangi bir onarım çalışması yapılmadı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Eğitim ve öğretim çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, Betontaş Çınar Anaokulu’nun öğrenci kapasitesini arttırdı. Çalışmalar kapsamında okulda üç sınıf daha eklendi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tarihi 3 bin yıl önceki Teos Antik Kenti'ne kadar uzanan Seferihisar, antik kentten kalan devasa limanı ve tapınakları ile tanınıyor. Seferihisar hakkında bilinmesi gereken maddeleri sizin için derledik.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde yüzde 50 indirimli olacak.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İnciraltı Gelişim Derneği, 17 Haziran tarihinde Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada İnciraltı'nın mevcut durumu ile ilgili Başkan Tugay'ın bayramın hemen arkasında bölge halkını görüşmeye beklediğini fakat bayramın üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen hala bir davet olmadığını açıkladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Azmi ve çalışkanlığı ile genç nesillere ilham veren 66 yaşındaki Ömür Alkan, 10 yaşından beri çalışarak hayatını sürdürüyor.

1 hafta önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için 16 ilde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

1 hafta önce DÜNYA

İsrail'in Han Yunus'ta Filistinlilerin sığındığı okulu vurması sonucu çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.

1 hafta önce GÜNCEL

ABD'de yargılaması devam eden Timur Cihantimur'un kefaletle serbest kalmak için yaptığı başvuru reddedilirken, kaldığı ıslah evinin değişmesi ile ilgili talebe karşı üç seçenek sunuldu.

1 hafta önce POLİTİKA

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı, karar ile 5 ile vali atandı.