• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.490 %-0.21
  • ETHERIUM 3.509 %-0.03
30°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Basın Özgürlüğü ve Medya Araştırmaları Derneği, İzmir'de Basın Özgürlüğü Buluşması düzenliyor. İki gün sürecek buluşmada İzmir'in ve Türkiye'nin önemli gazetecileri okurlarıyla bir araya gelecek.

1 hafta önce BALIKESİR

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, TBMM Genel Kurulu’nda konuştu. Sarı, emekli maaşlarını gündemine alarak, mevcut maaşın geçime uygun olmadığını dile getirdi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde iki aracın karıştığı kazada ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla ilçesinde bulunan dubleks mesken icradan satışa çıkıyor.

1 hafta önce AYDIN

“Didim Lavanta Festivali”, 13-14 Temmuz günlerinde Akköy Tıbbi Aromatik Bitkiler ve Süs Bitkileri Üretim Fidanlığı’nda dördüncü kez kapılarını açacak.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de doğal güzellikleriyle kendisine hayran bırakan birçok köy bulunuyor. Bunlardan biri de Çeşme'nin Germiyan Köyü. Üstelik bu köy, Türkiye genelinde öncü bir ünvana da sahip. Peki Germiyan Köyü nerededir? Germiyan Köyü'ne nasıl gidilir?

1 hafta önce EKONOMİ

İnşaat maliyet endeksi, mayısta aylık bazda yüzde 1,11, yıllık bazda yüzde 72,78 artış gösterdi. Böylece İnşaat Maliyet Endeksi Şubat 2023'ten bu yana ilk kez yüzde 72'yi aştı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Öğrencilerin fiziksel, sosyal ve sportif gelişimini artırmak amacıyla ‘sağlıklı kampüs’ konseptini hayata geçiren İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), yaptığı çalışmaları anlatmak üzere Avrupa’daki üniversitelerde görev yapan akademisyenleri ve idari çalışanları konuk etti.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Doğuştan kalbinde ritim bozukluğuna sahip 20 yaşındaki Ecem Nur Sancak, İEÜ Medical Point Hastanesinde geçirdiği operasyon sayesinde sağlığına kavuştu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Seferihisar Belediyesinin 3. kez düzenlediği Ürkmez Kültür ve Sanat Festivali çeşitli etkinlikler ve tiyatro gösterileriyle başladı. Ürkmez Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen festival, ziyaretçilerden ilgi gördü.