• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.191 %3.83
  • ETHERIUM 3.495 %2.76
35°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tatil bölgelerindeki fiyatlar yükseldikçe yükseldi. Önce konserlerin tek tek iptal edildiği bölgelerde şimdi de dublör müşteri dönemi başladı. Çeşme'deki bir işletmenin verdiği ilan ağızları açık bıraktı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 27’nci Atık Pil Toplama kampanyasında dereceye girenler belli oldu. Kampanya kapsamında bir yılda 12 ton atık pil toplandı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 24 ilde düzenlenen “Define-1” operasyonlarında uluslararası tarihi eser kaçakçılığı yapan organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mavi ve yeşilin buluştuğu noktada gerçekleşen pilates kursları renkli görüntülere sahne oluyor.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de kırsal alanın korunması ve kalkınması için kurulan Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, yerel paydaşlarla sahaya inmeye başladı.

1 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Türkiye Tiyatro Buluşmaları Koordinatörü Orçun Masatçı, bugün başlayıp 14 Temmuz’a kadar sürecek buluşmanın amacını ve kente katkılarını İz Gazete’ye anlattı.

1 hafta önce GÜNCEL

Turizmcilerin Yunan Adaları’na günübirlik vize uygulamasının kaldırılmasını talep edeceği iddia edildi. Meriç, “Kimin nereye gideceğine turizmci karar veremez, bu seyahat özgürlüğünün engellenmesi olur” dedi.

1 hafta önce GÜNCEL

Van’ın Erciş ilçesinde bir kişi yol kenarında ateşli silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu.

1 hafta önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Merkez ilçelerinde peş peşe 4.4 ve 3.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka İlçesi, Donanmacı Mahallesi, 1735 sokak, esnafın ve motosikletlerin işgali altındaydı. Bölge halkının defalarca Karşıyaka Belediyesi’ne şikayette bulunmasına rağmen, zabıta ekipleri cezai işlem uygulamıyordu. Haberimiz üzerine zabıta ekipleri sokaktaki engelleri kaldırdı. İşte o görüntüler