• DOLAR 32,90 %-0.44
  • EURO 35,85 %-0.26
  • ALTIN 2.532,55 %-0.72
  • BİST100 11.173 %0.15
  • BITCOIN 67.298 %0.61
  • ETHERIUM 3.468 %-0.6
37°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi ve Hayvan Arama Kurtarma Derneği arasına bir iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında belediye personelleri, meydana gelebilecek afetlerde hayvanlara nasıl müdahale edileceği konusunda eğitilecek.

1 hafta önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığının desteğiyle ve oda-borsaların katkılarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 2021 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Şikago kentinde açılan, Türkiye Ticaret Merkezi (TTM)’nin tanıtımı İzmir’de yapıldı.

1 hafta önce SPOR

Karşıyaka, savunma oyuncusu Abdulkadir Öksüz’ü kadrosuna katmak için prensip anlaşmasına vardı.

1 hafta önce MANİSA

En son tarım ve hayvancılık teknolojileri, Manisa Salihli’ye taşınacak. Verimliliği yükselten, maliyeti düşüren ekipmanlar SAGREX Fuarı’nda çiftçiyle buluşacak

1 hafta önce EKONOMİ

ABD'de açıklanan enflasyon verileri sonrası gram altın zirveyi gördü. Altının gram fiyatı 2 bin 560 lira seviyesine ulaşarak rekor tazeledi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir doğal güzellikleri ile görenleri cezbeden kentlerimizden biri. İzmir'de dikkat çeken doğal güzelliklerden birisi de şelaleler. İzmir'de bulunan şelaleleri sizin için derledik...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda gözaltına alınan sosyal medya fenomeni, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürüldü.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’ndan geçtiğimiz yıllarda kaldırılan yüzük sembolü, Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın talimatlarıyla yeniden imal edilip yerine yerleştirildi. Ünsal “Karşıyaka’nın yüzüğü, yeni evli çiftlerimizin en güzel fotoğraflarını süslemeye devam edecek” dedi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi memurlarının haftalardır devam eden eylemlerinin ardından, Sosyal Denge Tazminatı krizine çözüm, İzBB Meclisinden geldi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Selçuk Belediyesi desteği ile düzenlenen 17. Uluslararası Türkiye Tiyatro Buluşması Efes Selçuk’ta başladı. Açılışı renkli bir kortejle yapılan buluşmanın ilk gününde tiyatroya emek veren isimlere ödüllendirildi.