• DOLAR 33,12 %0.12
  • EURO 36,32 %0.25
  • ALTIN 2.627,65 %0.51
  • BİST100 11.134 %0.00
  • BITCOIN 64.600 %-1.37
  • ETHERIUM 3.427 %-1.05
31°
4 gün önce İZMİR HABERLERİ

KEDİ - Kabul, Eşitlik, Dahil olma, İstihdam- Otizm Derneği, İzmir’de yaşayan otistik ve otizmli çocuk sahibi aileleri, belediyelerin otizm alanındaki çalışmalarını değerlendirmeye çağırdı. Online bir anket düzenleyen KEDİ Otizm, anket sonuçlarından oluşturulacak raporu, İzmir’in belediye başkanlarına iletecek.

4 gün önce GÜNCEL

AKP sokak hayvanlarına ötanazi yolunu açan yasa teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu. Mevcut yasada "Hayvanın kesimi öldürülmesi ve yasaklar" bölümünde "öldürme" ibaresi "ötanazi" şeklinde değiştirildi.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediyesi’nin ‘Yaz Spor Kursları’ kapsamında çocukların yaz tatillerini öğrenerek ve eğlenerek geçirmeleri için başlatmış olduğu yüzme kursları yoğun ilgiyle devam ediyor.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de yaşanan şiddetli yağışların en çok zarar verdiği bölgelerden biri de Bayraklı oldu. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, belediyeye bağlı birimlerin ilk andan beri su baskınlarıyla mücadele ettiğini belirtti.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Mahalle ziyaretlerine son hızla devam eden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Buca’nın hizmet haritasını oluşturuyoruz” dedi.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Dün İzmir'de meydana gelen sağanak yağışın ardından elektirik akımına kapılarak hayatını haybeden İnanç Öktemay'ın sosyal medyada yaptığı o paylaşım dikkatleri çekti. Peki İnanç Öktemay kimdir?

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin orman yangınlarıyla mücadele için başlattığı çalışmalar kentin dört bir yanında devam ediyor. Bugüne kadar verdiği eğitimlerle 900’e yakın orman gönüllüsü oluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi bu sayıyı artırmak için yoğun çaba harcıyor.

4 gün önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, daha iyi ve kaliteli hizmet yapabilmek için tatilcilerin ikametlerini Balıkesir'e taşımasını istedi.

4 gün önce GÜNCEL

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un adını kullanarak yardım parası toplayan iki dolandırıcı yakalandı.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in çokça ziyaret edilen müzelerinden biri olan Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi, sergilenen antika oyuncaklarla ziyaretçileri bir zaman yolculuğuna çıkartıyor. Peki Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi nerede? Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi'ne nasıl gidilir?