• DOLAR 34,16 %0.27
  • EURO 38,06 %-0.13
  • STERLIN 45,18 %-0.13
  • ALTIN 2.757,90 %0.55
  • BİST100 9.757 %0.00
  • BITCOIN 59.392 %-0.26
  • ETHERIUM 2.514 %1.57
25°
1 ay önce DENİZLİ

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şirketleşme kararı alan Kuşadasıspor’un Help Steps adlı şirkete satılmasına engel oldu.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Hemen hemen herkesin telefonunda yer alsa da bu özellik pek bilinmiyor. Bu özellik fotoğraf çekilmeyi kolaylaştırırken, ortamlarda hava atmanızı sağlayacak...

1 ay önce DÜNYA

İsrail’in El Mavasi’ye yönelik hava saldırısında, Gazze’deki Hamas yönetimine bağlı Sağlık Bakanlığının aktardığı bilgilere göre, ölü sayısı 71’e yükselirken, 289 kişi yaralandı.

1 ay önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban’ın öncülüğünde başlatılan “Her Kadın Güzeldir” projesi sürüyor. Manisalı kadınlar proje kapsamında ücretsiz kuaför hizmeti alıyor.

1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Akbelen Ormanı’nda YK Enerji’nin maden sahası etrafına dikenli tel çekilmeye başladı. Köylüler ise duruma tepki gösterdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yazın tatil rotası olabilecek birbirinden güzel plaj ve koylar ziyaretçilerini bekliyor. Bu güzel koylardan biri de çıplak gözle dibi görülecek kadar berrak deniziyle Olcabük Koyu. Peki Olcabük Koyu nerededir? Olcabük Koyu'na nasıl gidilir?

1 ay önce BALIKESİR

Altıeylül Belediyesi; yüzme ve koşu parkurlarından oluşan bir Aquatlon yarışı düzenledi. Etkinliğe birçok yerel spor kulübünün sporcuları katıldı.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Osmanlı mutfağından günümüze ulaşan bir lezzet olan Sübye şerbetinin yaklaşık 500 yıllık bir geçmişi vardır. İşte, İzmir usulü sübye şerbeti tarifi..

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi, Temmuz ayına dair aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, meclis üyelerine sektörlerdeki son gelişmeleri aktardı.