• DOLAR 33,09 %0.04
  • EURO 36,32 %0.27
  • ALTIN 2.615,50 %0.05
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.650 %0.98
  • ETHERIUM 3.435 %0.24
32°
4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İnsan Hakları Derneği(İHD) İzmir Şubesi, Konak’ta hastalıktan ölen mahkumlarla ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

4 gün önce MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, verdiği konserde AKP’nin TBMM’ye sunduğu sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifine tepki gösterdi.

4 gün önce AYDIN

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde otomobil ile motosiklet çarpıştı. Yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi, dijital arşiv yönetim sistemini büyütmeyi sürdürüyor. Dijitalleşen evrak miktarı 6 milyon 120 bin sayfaya ulaştı.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de dün sağanak sırasında Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay'ın elektrik akımına kapılarak ölümüne ilişkin bilirkişi atandı.

4 gün önce DÜNYA

İskoçya'nın Orkney Adaları'nda kıyıya vuran 77 pilot balina telef oldu.

4 gün önce DÜNYA

New York'ta 82 yaşındaki bir kadın, yanlışlıkla ölü ilan edilip ceset torbasına konulduktan sonra cenaze evi çalışanı tarafından canlı bulundu.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’i etkisi altına alan yağış sebebiyle Konak’ta yaşanan olumsuzlukları sahada takip eden Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yağmur sırasında su birikintisinden geçerken elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay hayatını kaybetti. İnanç Öktemay'ın Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur’un kuzeni olduğu öğrenildi.

4 gün önce GÜNCEL

Ankara Valiliği, Ankara'nın kuzey ve batısında yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, vatandaşları uyardı.