• DOLAR 33,09 %0.19
  • EURO 36,24 %0.49
  • ALTIN 2.613,60 %-0.31
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.730 %-0.18
  • ETHERIUM 3.412 %-1.56
33°
4 gün önce MUĞLA

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Akbelen Ormanı’nda YK Enerji’nin maden sahası etrafına dikenli tel çekilmeye başladı. Köylüler ise duruma tepki gösterdi.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yazın tatil rotası olabilecek birbirinden güzel plaj ve koylar ziyaretçilerini bekliyor. Bu güzel koylardan biri de çıplak gözle dibi görülecek kadar berrak deniziyle Olcabük Koyu. Peki Olcabük Koyu nerededir? Olcabük Koyu'na nasıl gidilir?

4 gün önce BALIKESİR

Altıeylül Belediyesi; yüzme ve koşu parkurlarından oluşan bir Aquatlon yarışı düzenledi. Etkinliğe birçok yerel spor kulübünün sporcuları katıldı.

4 gün önce YEMEK TARİFLERİ

Osmanlı mutfağından günümüze ulaşan bir lezzet olan Sübye şerbetinin yaklaşık 500 yıllık bir geçmişi vardır. İşte, İzmir usulü sübye şerbeti tarifi..

4 gün önce DENİZLİ

Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi, Temmuz ayına dair aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, meclis üyelerine sektörlerdeki son gelişmeleri aktardı.

4 gün önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 434 numaralı otobüsü Körfez Mahallesi-Halkapınar Metro 2 arasında sefer yapıyor. Peki 434 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 14 Temmuz Pazar günü İzmir'in 6 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 gün önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü tarafından yapılan açıklamaya göre dünya çapında hızla FLiRT adı verilen yeni bir Covid varyant grubu yayılıyor...

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bulunan Narlıdere Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de dün oluşan sağanak yağışın ardından elektirik akımına kapılarak hayatını haybeden henüz 23 yaşındaki Özge Ceren Deniz'in vefatı kenti hüzne boğdu. Peki, Özge Ceren Deniz kimdir?