• DOLAR 34,08 %0.05
  • EURO 37,82 %-0.74
  • STERLIN 45,02 %-0.74
  • ALTIN 2.765,61 %0.83
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 60.525 %2.24
  • ETHERIUM 2.577 %2.61
30°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin simgelerinden tarihi Bergama Vapuru ile düzenlediği Körfez turları başlıyor. Profesyonel rehber anlatımıyla İzmir Körfezi’ni keşfetmeyi sağlayan tur, bu ay 16 ve 27 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

17. Uluslararası Türkiye Tiyatro Buluşması; tiyatro oyunları, söyleşiler ve konserlerin yanı sıra, birçok aktivite ve etkinlikle devam etti. Buluşmanın ilk gününden itibaren genç sanatçılar ve sanatçı adayları kamp ve atölyelerde usta isimler ile birlikte sanata ve tiyatroya dair deneyim kazandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde, bir iş yerinde çıkan ve itfaiye ekiplerince söndürülen yangın hasara neden oldu.

1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir pirina fabrikasında patlayan kazandan çıktığı iddia edilen yangın korkulu anlar yaşattı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, daha güçlü bir Bornova kurma yolunda Başkan Yardımcıları ve Müdürleriyle Nevzat Kavalar Kültür Merkezi’nde koordinasyon toplantısı yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en kalabalık ilçesi olan Buca hakkında mutlaka bilinmesi gerekenleri derledik. Peki, Buca'nın neyi meşhur? Buca'ya nasıl gidilir?

1 ay önce DÜNYA

ABD başkan adayı Donald Trump Pensilvanya'da düzenlediği mitingde konuşma yaparken silahlı saldırıya uğradı. Sağ kulağından yaralanan Trump hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 12 Temmuz 2024 tarihinde Konak Enver Dündar Başar Sokak'ta meydana gelen ve iki vatandaşın elektrik kaçağı nedeniyle hayatını kaybettiği olayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale sürüyor. İtfaiye ekipleri, alevlerin bölgedeki akaryakıt istasyonu ve çimento fabrikasına sıçramaması için önlem aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

AKP’nin TBMM Başkanlığı’na sunduğu sokak hayvanlarıyla ilgili yasa teklifine karşı İzmir'de başlatılan protesto eylemleri sürüyor. Alsancak’ta toplanan hayvanseverler, teklifin geri çekilmesini istedi.